Geng Bas Sekolah

September 13, 2014

NEGARA-KU : NGO RASIS SEJATI


Siapa yang tidak kenal Ambiga, wanita yang sibuk melaungkan anti rasis sedangkan dialah kepala rasis di Malaysia. Melakukan kerosakkan serta huru hara di Malaysia. Penyokong tegar Ambiga adalah orang orang cina yang memang terkenal dengan sikap Ultra Kiasu dan segelintir orang melayu yang cetek pengetahuan tentang kedaulatan negara.

Ambiga mahu menubuhkan NGO baru yang dikenali sebagai Negara-KU selepas kegagalan beliau dalam rancangan huru hara BERSIH tidak lama dahulu. Mereka yang anti orang Melayu, anti perlembagaan negara serta anti Sultan Sultan Melayu ini sentiasa berselindung disebalik pertubuhan NGO NGO.

Negara-KU dipenuhi orang cina

Negara-Ku sepatutnya dinamakan Agenda-Ku kerana ianya perjuangkan politik Pakatan Rakyat

Mereka sentiasa menyalahkan orang orang Melayu terutama kepada UMNO kononnya orang orang Melayu ini adalah rasis. Sedangkan orang orang Melayu hanya mempertahankan diri mereka, hak mereka serta agama mereka sepertimana orang orang Palestin mempertahankan hak mereka di bumi Palestin yang dijajah oleh yahudi.

DAP adalah tulang belakang disebalik NGO NGO ini. Sejak awal kemerdekaan dahulu, mereka sudah merancang menjadikan Malaysia seperti Singapura, dimana orang orang cina menguasai Kerajaan dan orang orang Melayu akan dipinggirkan. Rancangan Malaysian Malaysia yang menghapuskan hak orang Melayu sebagai warga bumiputera, penyebaran agama Islam dan Sultan Sultan Melayu dihapuskan ditentang hebat oleh orang orang Melayu. 


Malangnya generasi Melayu kini sudah lupa diri. Mereka rela mengadaikan hak orang orang Melayu demi kemewahan duniawi. Mereka sanggup membuang jati diri Melayu kononnya mengikut arus kemodenan.

Orang orang Melayu harus sedar serta insaf, bumi Malaysia ini adalah hak mereka yang sebenar. Sedangkan Ambiga serta cina cina DAP itulah pendatang yang sebenar. Mereka datang dan mahu mengusir orang orang Melayu serta menafikan hak orang orang Melayu.

Allah s.w.t sudah menunjukkan contoh sepertimana nasib yang menimpa kepada orang orang islam Palestin apabila negara mereka dijajah oleh Yahudi. Mereka dihalau, dibunuh serta dinafikan hak oleh Yahudi yang sememangnya kaum pendatang. Orang orang Melayu seharusnya mengambil iktibar dengan apa yang terjadi kepada orang orang Palestin. Jangan biarkan hal seperti itu terjadi di Malaysia. - SUMBER

No comments: