Geng Bas Sekolah

December 11, 2012

Pakatan Tuntut Warganegara India Diberi Hak Sebagai Warganegara Malaysia


Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein menyifatkan dakwaan terdapat 300,000 kaum India tiada dokumen pengenalan diri atau tidak menjadi warganegara Malaysia bermotif politik.

Katanya dakwaan itu bertujuan meniup perasaan benci terhadap Barisan Nasional (BN) menjelang pilihan raya umum ke-13, selain cuba mencetuskan konflik kerana hanya membabitkan satu kaum.

"Mengapa dibawa sekarang, mengapa jumlah itu dibesarkan sehingga 300,000, ia merupakan jumlah yang tidak ada asas langsung," katanya kepada pemberita selepassesi Perjumpaan Menteri Bersama Peserta Kursus Outreach Top 5 Bagi Pegawai Kumpulan Pengurusan dan Profesional KDN, di sini, Isnin.

Katanya tindakan segelintir pemimpin pembangkang untuk berdemonstrasi di hadapan Jabatan Pendaftaran Negara pada Rabu ini juga menunjukkan mereka tidak ikhlas dalam usaha kononnya untuk menyelesaikan isu tersebut.

"...kalau betul 300,000 beri kepada kita, kita uruskan. Nak berdemonstrasi dan berkisar pada perkauman di mana satu kaum sahaja, saya tengok ada matlamat-matlamat tertentu," - PapaGomo


Gila betul puak PR lahanat ni. Punyalah bersimpatinya dorang sampai dedahkan 300,000 orang india tak ada dokumen pengenalan diri. Tapi simpati puak ni ada makna. Maknanya puak ni menipu lagi. Tak agak agak ler sampai 300,000 ribu orang india tak ada pengenalan diri. Negara dah merdeka 55 tahun, duniapun nak kiamat. Mustahil ler sebanyak tu orang tak ada pengenalan diri. Lain ler kalau puak PR dedahkan kes ni pada tahun 60 70an dulu..Itu mungkin betul ye. Ini dah tahun 2012..Nampak sangat bidaah nya puak ni.

Lagi satu mungkin jumlah 300,000 orang india itu adalah warganegara india sana. Tujuan PR ni nak bawak masuk orang india beramai ramai adalah untuk menandingi jumlah orang islam di Malaysia ni. DAP memang dah lama buat kerja ni. Sebab tu chinadoll berlambak lambak. Melacur sana sini, beranak bersepah sepah. Sebab nak naikkan jumlah pengundi orang cina. Sekarang mungkin orang india dalam PKR pulak nak buat cara ni.

Hati hati ler orang islam oii. Tujuan PR sangat jelas. Sudah banyak negara islam didunia diserang satu persatu. Tak mustahil negara Malaysia pula bakal ditumbangkan oleh musuh islam diluar sana.

2 comments:

Jeffry said...

FUCKATAN TGH KYAHAL KENE BARANG BROO..DIORANG INGAT MASIH HIDUP KAT ZAMAN JAHILIAH LAGI. TU PSL FITNAH MEMBABI BUTA JEK KEHKEHKEH

Generasi Terhebat Terengganu Bangkit Runtuhkan UMNO said...


UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap BODOH?

2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...


~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~

~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~


Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah kurang 5 tahun, hutang berkurang. Bandingkan dengan Terengganu yang diperintah BN sejak 50 tahun dulu... Kat mana hebatnya Pemimpin UMNO yang menafikan kewibawaan Pemimpin Pakatan Rakyat? Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul.. ( Buktikan kalau saya bercakap bohong)

Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR....

~ (( Budaya Samseng )) - Ahli2 Mahu Lari Dari UMNO ~

Biarkan UMNO bersendirian... Mereka tidak mahu bersatu, kita boleh bersatu sesama kita... Mereka pentingkan perpecahan... Biarkan mereka... Mereka lebih mengutamakan keganasan untuk mengekalkan kuasa... Biarkan mereka..... Mereka hanya mahu jadi samseng... Biarkan mereka samseng selamanya....

Biarkan pemimpin2 UMNO memperbodohkan ahli2 mereka selamanya...