Geng Bas Sekolah

September 29, 2011

PERKASA Rembat Mat Sabu - Namewee Gelak Berguling


SEREMBAN - Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) negeri, memberi amaran melancarkan protes sekiranya Timbalan Presiden Pas, Mohamad Sabu hadir berceramah di negeri ini pada masa akan datang.

Yang Dipertuanya, Datuk Mohd Noor Nordin Abdullah berkata, beliau sendiri akan bertindak mengetuai protes selagi Mohamad atau lebih dikenali sebagai Mat Sabu enggan meminta maaf secara terbuka berhubung kenyataannya mendakwa Mat Indera adalah wira dalam tragedi Bukit Kepong.

“Saya beri jaminan buat protes terhadap tindakan Mat Sabu, memperlekeh anggota polis dan keluarga mereka terkorban dalam serangan pengganas komunis. Protes ini bukan hanya disertai Perkasa negeri sahaja, malah melibatkan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang kesal dengan kenyataan Mat Sabu,” katanya di Rahang, di sini, semalam. - Semut Hitam


Yeaa orang melayu bergaduh sesama sendiri. Bangsa lain seronok bertepuk tangan. Namewee buat video baru, PERKASA tak cakap apa apa ke?

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

2 comments:

Jeffry said...

MAT SABUN SUKE BILE ISLAM JADI BAHAN DGN PUAK KOMUNIS..SO APE KATE KITA 'BAHAM' KEPALE DIA KLU DIA BRANI NAK KACO TMPT ORG..AMCM? KEHKEHKEH

Anonymous said...

namewee is sick..so do mat sabu