Geng Bas Sekolah

September 30, 2011

Ambil Besi Kasi Hentam Lim Guan Eng Lor!!


Kira-kira 200,000 ahli Majlis Penyelaras Gabungan Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO) Melayu Johor mahu tindakan undang-undang diambil terhadap Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng yang memburuk-burukkan Johor di luar negara.

Ketua Penerangannya, Abdullah Md. Yusuf berkata, pihaknya juga menasihatkan Guan Eng agar tidak berkunjung ke negeri ini jika merasakan ia tidak selamat untuk dilawati.

"Kalau dia kata negeri Johor tak selamat, jangan melangkah masuk ke negeri ini, sebaliknya jagalah negeri sendiri dan bela nasib rakyat Pulau Pinang yang masih memerlukan perhatian daripada Ketua Menterinya.

"Apa pun dia sebenarnya sudah terlajak kata seperti kata pepatah terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnya. Dakwaannya itu telah menelanjangkan dirinya sendiri selaku pemimpin yang tidak bijaksana untuk mengurus tadbir negerinya sendiri, " katanya.


Waaa 200,000 ribu maa. Banyak ramai punya gengster. 200,00 main belakang Guan Eng, mati lor hahahaha. Tapi hidup ini macam roda. Hari ini kutuk Guan Eng, esok lupa dah dan buat cerita lain. Aku nampak benda ni dah lama. Berpusing pusing. Cuma satu je cerita yang tertahan iaitu cerita pakcik Anwar.

Cerita murtad dah senyap. Cerita korek pasir dah hilang. Cerita bogel bukit lanjan dah hilang. Cerita komunispun dah suam suam. Cerita hududpun dah hampir tamat. Lepas ni kes Guan Eng pun mesti hilang jugalah. 

Kalau macam ni perangai orang melayu, orang kafir akan terus menerus membuat taiklah. Orang kafir tahu yang orang melayu ni lemau. Hari ni cakap, esok lupa. Orang kafir tahu yang orang melayu ni pengecut. Tak berani hentak betul betul.

Kalau betul berani, kalau betul benci, pergilah campak Guan Eng dari atas bangunan KOMTAR. Campak ke bawah biar dia mati. Itu baru betul bertindak. Itu baru berani.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

1 comment:

Jeffry said...

KLU SI APEK CELAKER TU BERANI DTG KASI CERAMAH KAT JOHOR CUBAA LAAA KALAU NAK RASE TELOR TEMELANG!...HARKKK PTUIHHH KEHKEHKEH