Geng Bas Sekolah

February 25, 2011

Mastura Penipu Anak Pembohong Melarikan Diri Ke Kedutaan Amerika?


Calon promahasiswa, Masturah Abu Bakar kini dipercayai sekali lagi 'menghilangkan diri' apabila pihak Universiti Malaya (UM) gagal untuk mendapatkan keterangan berhubung kehilangannya selama 30 jam baru-baru ini.

Berikutan tindakan pelajar berusia 22 tahun itu yang belum muncul untuk memberi keterangannya kepada UM, pihak universiti memberi tempoh sehingga esok sebelum membuat laporan polis berhubung kehilangannya sejak beberapa hari lalu.

Naib Canselor universiti itu, Profesor Datuk Dr. Ghauth Jasmon berkata, pihaknya telah melakukan pelbagai cara untuk mengesan dan menghubungi Masturah ketika ini, namun masih gagal.

"Pihak universiti telah cuba menghubungi Masturah tetapi rakan-rakannya memberitahu telefon bimbitnya telah hilang, pihak fakulti juga sedang berusaha ketika ini.

"Jika esok (Jumaat) tidak jumpa (Masturah) juga, pihak universiti pula akan membuat laporan polis berhubung kehilangannya, sebab kita telah cuba cari tetapi tidak jumpa juga," katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini hari ini.

Kehilangan Masturah dipercayai satu 'drama' yang diwujudkan bagi mendapatkan kemenangan dalam pemilihan tersebut dan untuk mengetahui kebenaran yang menimpa dirinya, UM meminta dia memberi keterangan. Utusan Malaysia

Inilah dia ajaran iluminiti. Menipu tak habis habis. Nampak je muka inocent. Pakai tudung labuh tapi perangai serupa GRO China. Akupun ada juga kawan anak orang PAS. Tapi takde lah perangai macam GRO murahan. Kau ni memang memburukkan imej islam ler. Dah kantoi terus lari lesap. Lepas ni nak buat cerita apa pulak. Ada orang nak liwat kau? Ataupun ada UFO dah culik kau? Buat kau hilang akal?

Bangang tak habis habis. Kalau nak gila berpolitik, berentilah belajau. Keluar terus dari U. Masuk terus jadi calon kat mana mana pilihanraya umum. Tu baru politik.

2 comments:

Anak Perelih said...

benda ni dah jadi kes polis.. biar polis yg siasat... UM nak siasat buat apa..

blogenstarz said...

Inilah bahananya bila ajaran Anwar dan sukusakatnya dipraktikan.
Mak Bapak pun 2 x 5 . BANGANG !