Geng Bas Sekolah

February 25, 2011

Bob Lokman Disebut Sebut Sebagai Bakal Penganti Nik Aziz

Erkk muka Hassanudin ni pun ada iras iras Bob Lokman hehehehe
Hehehe mampus mengelupur Meet Uncle Husam dan juga Hj Hadi kalau tiba tiba Bob Lokman diangkat sebagai Mursyidul Am-PAS. Tapi mungkin ada juga kebaikannya. Mana tahu tiba tiba dia boleh tarbiyah Fasha Sandha. Takpun Paris Hilton hehehe.

Ok kita abaikan cerita Bob Lokman. Malam tadi Tok Guru Nik Aziz dah berbunyi. Bunyinya menyebutkan Hassanudin Salim diangkat sebagai kambing hitam di prk DUN Kerdau. Pada mulanya ramai pengundi DUN Kerdau yang mahukan Tuan Ibrahim dijadikan sebagai kambing hitam. Tiba tiba Tok Guru ni potong stimm pulak.

Mungkin sebab dia sayang lagi kot pada Tuan Ibrahim ni. Tu pasal dia tak mahu Tuan Ibrahim diturunkan. Dia hantar dulu kambing hitam yang sudah dua kali disembelih semasa Pilihanraya Umum. Untuk maklumat korang, Hassanudin ni memang kambing tempatan. Tapi kalau dah baka tempatan pun tak elok, apa gunanya kan. Elok disembelih saja.

Apapun kita nantikan lah perlawanan sengit di DUN Kerdau. Dengar cerita perjalanan jentera PAS Merlimau macam "hidup segan mati tak mahu". Kenapa pula jadi macam tu ye hehehehe. Untuk maklumat lanjut korang boleh klik Pahangku dan juga BN 4 Kerdau.

No comments: