Geng Bas Sekolah

August 23, 2010

FAKTA : DAP & Hindraf Fitnah Orang Melayu !

Tak lama dahulu, ada sebuah kes dikatakan melibatkan pengetua sekolah yang didakwa menghina pelajar cina dan india. Seperti biasa, cina DAP akan masuk campur dan spin habis habisan. Dan ini adalah fakta sebenar yang baru aku dapat :

KENYATAAN SEBENAR - "Saya bawa kereta Proton Saga. Ah Chong & Muthu menumpang dalam kereta saya. Kami sama-sama menuju ke satu destinasi tetapi itu tidak menjadikan Ah Chong & Muthu memiliki kereta Proton Saga tersebut kerana saya tetap pemandunya" berikut analogi yang diberikan oleh Puan Hajah Siti Inshah Mansor (Pengetua SMK Tunku Abdul Rahman) pada 12 Ogos 2010.

Namun yang dilaporkan dalam laporan polis adalah amat berbeza. Puan Hajah dituduh menyebut "Cina & India penumpang boleh balik ke negara asal, India memakai kalung seperti anjing". Ini satu pembohongan besar dan tuduhan rasis adalah amat tidak masuk akal sama sekali. Siapa yang buat tuduhan ini?


Orang kafir mahu menghancurkan orang melayu!

Menurut seorang
sahabat menyatakan seorang guru bernama Maneswaran telah berpakat dengan Asrivani (pelajar tingkatan 6) untuk membuat satu laporan polis. Bapa Asrivani yang merupakan seorang peguam Hindraf telah membuat
laporan polis dan telah memutar belit cerita sebenar.


Orang Kafir Menghina Islam

Cerita ini kemudian dipusing dan dikecohkan oleh portal pembangkang untuk menghentam konsep 1Malaysia.

Sumber : Idealis Malaysia

Jelas bahawa semua ini adalah fitnah yang sengaja direka oleh cina DAP dan keling Hindraf. Semua bertujuan untuk menghancurkan orang melayu dan agama islam.

Kita sudah di akhir zaman. Sudah tiba masanya umat islam bangkit dan hancurkan semua orang orang kafir. Sudah tiba masanya umat islam bangkit dan membalas semua serangan orang orang kafir. Allahuakbar!


Tamat Hikayat Malaysia Heaven. Selamat sempurna yang membaca dia dan segala yang menengarkan dia, istimewa yang menyuratkan dia, dipeliharakan Allah subhanahu wataala apalah kiranya dari dunia datang ke akhirat, berkat syafaat Nabi Muhammad mustafa, sallallahu alaihi wasaalam.

1 comment:

Empayar Pemuda said...

http://empayar-pemuda.blogspot.com/2010/08/konspirasi-perpecahan-orang-melayu-oleh.html