Geng Bas Sekolah

April 8, 2009

Tahniah Pakatan Kafir - Kafir Kerana DAP

Seperti mana yang sudah aku jangka, hanya masyarakat Sarawak saja yang masih mampu berfikir dengan waras dan masih berpegang kepada nilai nilai murni. Alhamdullilah BN menang di Batai Ai manakala pengundi di dua buah bukit masih lagi diulit mimpi.

Aku tidak marah malah aku tak kisah siapapun penduduk dua bukit tu nak sokong. Aku bukannya duduk kat situpun. So lantaklah siapa pilihan mereka. Namun lepas ni fikirlah sendiri, susah lepas ni, salah siapa? Berani pilih berani tanggunglah bro.

Walaubagaimanapun syabas buat jentera BN kerana masih sanggup bekerja keras memperjuangkan kebenaran. Walaupun pihak kafir menang kali ini, tidak mengapa. Insyaallah kita akan memenangi semula pertempuran dilain masa.

Buat pengundi pakatan kafir, teruskanlah mimpi anda bersama DAP dan manakala pengundi BN, terima kasih kerana mengundi BN. Walaupun kita tewas namun setiap jasa baik tuan puan hanya Allah jualah yang mampu membalasnya.

AKU TIDAK BENCIKAN PAS DAN PKR TETAPI AKU MEMUSUHI PARTI DAP

FUCK DAP

16 comments:

Anonymous said...

tuan,
beri sebab2 kenapa marah sgt dengan dap?

Anonymous said...

salam, np ko nie meroyan xtentu pasal.. ko nie islam ke kafir, bahasa ko nie jaga ckit, malu kt org kafir kalau tgk org islam mcm ko nie.. np erk ko marah sgt ngan dap.. pastu ko ckp masyarakat sarawak sahaja yg masih still memperjuangkan islam, aku nk tanye ko, kt batang ai nie byk org islam ke org kritian? biar aku jwb.. kt atang ai nie kebanyakannye org iban yg menganut kristian.. ni larrr org melayu, yg mengaku diri itu islam tp sikap mencerminkan kafir.. org melayu islam ramai yg x baca Al-Quran, tp biler org kafir guna ayat Al-Quran marah x tentu pasal.. Al-Quran tu Umno punye kerrr??? selagi ia tidak menghina Al-Quran kite xpayah larrr nk melatah.. udah2larrrr.. melayu dh xlarat nk di tipu oleh puak umno lagi, cukuplarrr 51thn..
salam.. semoga kite di buka kan hati oleh Allah swt..

BPN Anak Haram said...

Agaknya MIC, MCA dan GErakan tu islam lah yer..

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

BPN Anak Haram said...

mohon restu rakyat??
hahahaha.
rakyat dah tak suka,nak buat mcmana?
dey zambry,teh 'o' ais wanne,roti canai wanne.
cepat sikit.lapar ni!
hahaha

April 7, 2009 10:49 PM
Anonymous Anonymous said...

mintak restu che det dah le...sendiri lantik sendiri restu!

April 7, 2009 10:51 PM
Anonymous Anonymous said...

lps pengumumna aku tengok kat dlm tv, mb nizar nak berucap., tapi ada mamat tu kata no...no...no...Aku tengok MB nizar berucap juga..wow..seorang pemimpin yg berani. mamat tu terus blah..nanti keluar kat paper. nizar rampas mic dewan..kh...keh...keh..bodoh umnooss..

April 7, 2009 10:53 PM
Blogger Hasmadi Bin Hamdan said...

Rakyat tak beri restu. Berundurlah! Serah balik kepada rakyat dengan cara terhormat.

April 7, 2009 10:53 PM
Anonymous koyengtempur said...

bole jadi mohon kumpulan res2..ala kumpulan pompuan yg mcm cantik tp x cantik satu zaman dgn feminin iaitu kumpulan sore sengau tu...

April 7, 2009 10:54 PM
Anonymous Anonymous said...

hahaha..alhamdulillah...

haha...alhamdulillah...

hahaha...alhamdulillah...

hahaha...alhamdulillah...

April 7, 2009 10:54 PM
Anonymous birdthongchai said...

mohon restu????
mcm cerita hindustan pulak...
zambry tunduk pegang kaki najib, lepas tu najib pegang kepala zambry...
lepas tu najib suap roti dalam mulut zambry.....
kahhhhh...kahhhhhh....kahhhh

April 7, 2009 10:54 PM
Blogger AkunA said...

dia mohon kuah dal lebih tuh....hahahaaa....kari lebih...parpu lebey....

April 7, 2009 10:55 PM
Anonymous Anonymous said...

sambut kemenangan dengan rasa rendah diri kepada Allah. kepada pejuang PAS di Bukit Gantang yang berusaha tanpa penat lelah Allah jua membalasnya. terima kasih. Tahniah Pakcik Nizar.

April 7, 2009 10:55 PM
Blogger chot said...

BARISAN kabinet najib

dato mukriz menteri pelancongan

dato shafie afdal menteri pertahanan

dato zahid hamidi menteri dalam negeri

khairy jamaludin general manager hilton resort batang ai

hahahaa

April 7, 2009 10:55 PM
Anonymous Anonymous said...

Teori baru lepas RAHMAN...

TEORI

M.A.H.A.T.H.I.R

M: MUHYIDIN
A: AHMAD ZAHID
H: HISYAMUDIN
A: Anak Najiss
T: Tantuya punya Anak
H: Hantu Al Tantuya
I: Ipar Hisyamudin
R: R.I.P (Mampuih kesemua nya)

wakakakaaa.....

April 7, 2009 10:57 PM
Anonymous Anonymous said...

Alhamdulillah.Masa untuk bekerja pulok.

April 7, 2009 10:57 PM
Anonymous Anonymous said...

ismail sufian(kalau menang) menteri pembentungan dan saliran najis

April 7, 2009 10:58 PM
Blogger biqque said...

YEAH! MEMANG KELAKAR!

masa i balik tepen, first thing yang kitorang gelak was this perkataan 'restu' lah! tah pape! amik ko nak restu sangat kan!

http://biqque.blogspot.com/

April 7, 2009 10:59 PM
Anonymous Anonymous said...

mohon restu......
jelas rakyat dah tak restu...
mamak bendahara lu nanti pikir....org perak dah restu lagi tau...
lobang idung dah tak kembang lagi...dok menipu sangat...

April 7, 2009 11:01 PM
Blogger Sakuragi said...

Teringat kumpulan rap gadis pingitan: "RES2"..... lawa juga cewek-cewek nya ya pak??

April 7, 2009 11:01 PM
Anonymous Anonymous said...

ade lak ko ni, ismail danok, ops... safian mestila menteri pelancongan thailand specific danok kahkahkah kahkahkah,......

April 7, 2009 11:02 PM
Anonymous koyengtempur said...

jap2...man belon raja lawak tu org perak kn?dia restu mane?

April 7, 2009 11:04 PM
Anonymous Anonymous said...

Topeng Perak,cukup-cukup la tu.
Memang kejam giler ahh kau ni...

hehehe...

April 7, 2009 11:04 PM
Anonymous Anonymous said...

Ya Allah.!! Kurniakan lah kekuatan, semangat perpaduan yang kukuh dan kemenangan kepada umat Islam dan para pejuang Islam yang berusaha menegakkan kebenaran dan kebesaran agama Islam...sebaliknya hancurkan lah serta porak purandakanlah semua kumpulan yang menentang kebenaran agama Islam atau yang mendustakan serta menzalimi umat Islam...
Aminnn...!!!

April 7, 2009 11:05 PM
Anonymous Anonymous said...

zamri!!!!!!!!!
roti telor kasi banjir satuuu!!!
wakaka

April 7, 2009 11:05 PM
Anonymous Anonymous said...

bro bila spr nak bg tau kputusan rasmi bukit selambau ni?????

April 7, 2009 11:07 PM
Anonymous Anonymous said...

dia mohon restu nak kalah... hahahahaha... umno/BN bodoh dan bangang... dari pemimpin dia hingga la ke ahli2 dan penyokong dia...

April 7, 2009 11:07 PM
Anonymous Anonymous said...

pasni xda da gambar depa dok senyum kambing..kekeke

April 7, 2009 11:08 PM
Anonymous Anonymous said...

Tak baik gelakkan kekalahan org, budaya kita adalah sentiasa bersyukur atas kemenangan yg Allah redha buat MP Bukit Gantang yg tawaddhu Datuk Seri Ir. Mohamad Nizar Jamaludin... Tahniah Datuk Seri rakyat menilai usaha dan perjuangan Datuk Seri menerangkan kebenaran

April 7, 2009 11:09 PM
Anonymous Anonymous said...

da bagitau tadi dalam astro awani ja ada..pkr menang majoriti 2483
2008-majoriti 2362

April 7, 2009 11:10 PM
Anonymous datin seri altantuya sharibuu said...

esok keluar dkt paper,Zambry kata"kalau nizar boleh menang,saya juga boleh menang"
hahahaha.
jgn buat lawak mamak!

April 7, 2009 11:11 PM
Anonymous koyengtempur said...

tetiba je ada petisyen pilihanraya..ada protes..bwk pegi mahkamah pastu...
bole tak jadi camni?

April 7, 2009 11:12 PM
Anonymous Anonymous said...

kalau 'mamak' jadi calon be end pun, confirm kalah jgak

April 7, 2009 11:13 PM
Anonymous Anonymous said...

Alhamdulillah..Takbirrrrrrrrrr!!
kpd semua penyokong-pekerja-pejuang pakatan, anda skrg bebas utk meluahkan segala yg terpendam selama prk ini..kemenangan ini bagaikan lesen/permit utk anda 'CAKAP BESOR' kat puak2 penjilat bontot are-me-no bn..biar diorang sedar kenapa kita menang...

April 7, 2009 11:15 PM
Anonymous Anonymous said...

sambutlah dengan tasbih dan istighfar ,,,, jgn cerca pihak lain..

April 7, 2009 11:15 PM
Anonymous 1st Class Honours said...

Mohon restu rakyat?...Boleh...boleh...BOLEH BLAH! hahahahahaha....

April 7, 2009 11:15 PM
Anonymous Anonymous said...

Eh PAS menang ke ? PAS ada penyokong ke ? Kan sebelum pilihanraya berduyun duyun keluar PAS isi borang UMNO , budus punya UMNO !

April 7, 2009 11:16 PM
Anonymous Anonymous said...

terkini-kemenangan calon pas dan pkr adalah disebabkan kehadiran semula madey ke dalam umnono..hehe

April 7, 2009 11:18 PM
Anonymous umar said...

Perisik-rakyat,

Kita ingin mengucapkan tahniah kepada YB Mohammad Nizar dan YB Manikumar kerana telah berjaya menjadi wakil rakyat ditempat masing-masing.

Disini juga kita ingin mengucapkan terima kasih dan syabas kepada bloggernetwork yang bekerja teruk siang dan malam mencari dan menyampaikan maklumat terkini kepada pelayar blog.

Anda semua memang hebat....!! Salah satu punca kemenangan yang diraih oleh Yb Mohd Nizar dan Yb Manikumar adalah kerana hasil kerja sukarela anda semua...

Terima kasih pada semua.

April 7, 2009 11:23 PM
Anonymous ROCKY DIN said...

MOHON RESTU ALTANTUYA LEBIH NGAM LAH
PAK JIBUR

April 7, 2009 11:23 PM
Anonymous Anonymous said...

mana najib? mana zambry? mana mahatihr? mana KP perak? mana penjahat2@pencabul undang2? mana 2 ekor bacul@pengkhianat yg kononnya keluar pakatan tanpa disogok oleh parti rasuah negara(umno)?? mana samseng2 taik kucing yg menghalang sidang dun baru2 ni? HANGPA TGK LA SENDIRI SAPA YG RAKYAT PERAK PILIH? DENGAQ CRITA MUKA ZAMBRY BRUBAH MENJADI KELABU ASAP HARI NI (muka HITAM+pucat MERAH)...huhu

April 7, 2009 11:24 PM
Anonymous Anonymous said...

APA HABAQ ZAMBRY BLACK?
APA HABAQ MAIL SIAM(DANOK)?
APA HABAQ CHE DET?
APA HABAQ ZAHID?
APA HABAQ MUHYIDDIN?
APA HABAQ NAJIB?
APA HABAQ UMNO?
TELUNGKUP LAGI KAAAA?

April 7, 2009 11:24 PM
Anonymous Anonymous said...

Berita Utama Utusan Malaysia dan Berita Harian (Saja tak nak guna gelaran yang blogger selalu beri) esok adalah :

"BN MENANG BESAR DI BATANG AI BERKAT RESTU RAKYAT"

atau yang seumpama dengannya. Amacam betul tak?

April 7, 2009 11:28 PM
Anonymous bukit teluk sera said...

aku sebenarnya mengharapkan nizar vs dr zambry di bukit gantang.

biar UMNO Perak tahu pejabat SUK Negeri tu bakal runtuh dlm 3-4 tahun lagi.

April 7, 2009 11:29 PM
Anonymous soklan said...

Dikesempatan ini aku jugak nk ucapkan tq byk2 kat Blogger Network kerana m'buat liputan golden class kat rakyat mesia. hanya Allah dpt m'balas jasa korg semua m'beri info yg benar dan tepat kpd rakyat.

Maaf juga jika komen aku menyakitkan hati para ahli UMNO (selalu aku guna perkataan pencacai) spjg kempen PRK ni, harap ahli UMNO sedar dan jgn jadi pencacai lagi. bukak mata hati korang tgk kebenaran yg terbentang didepan mata. Aku doakan Islam tertegak di bumi mesia. Amin.

April 7, 2009 11:32 PM
Anonymous Anonymous said...

Toksah cam tu teluk sera... buatnya zamri kalah... tinggal satu aje mb perak nanti.

April 7, 2009 11:37 PM
Anonymous Anonymous said...

Mail safian lepas nie nk bertanding kat P0888 Parlimen Danok...
MB Haram kat P0777 Parlimen Mumbai..
Madey kat P0666 Parlimen Bangla...

wakakakakaaaa....

April 7, 2009 11:39 PM
Blogger GenerationY said...

rakyat tidak merestui mu...

April 7, 2009 11:45 PM
Blogger mangchikla said...

Mimpi mimpi yg indah....

April 7, 2009 11:48 PM
Anonymous Anonymous said...

La ni aku nak tengok apa pulak kata oghang yang buat kenyataan mengenai "bagi pinjam Bukit Gantang kat PAS" tu.
Teghima kaseh la pasai bagi teghuih Bukit Gantang tu.
Hehehe...

April 7, 2009 11:48 PM
Anonymous kulup ludin said...

macam mana rakyat nak restu sebab kome dah menderhaka kepada rakyat, pastu rakyat nak melayu sejati jadi pemimpin bukan india muslim atau pun dikenali sebagai mamak untuk menjadi pemimpin, sebab mamak tak pernah memperjuangkan kemerdekaan tanah melayu, sejak dari dulu dia cuma memperjuangkan harga roti canai saja, pantang harga naik levi pekerja asing naik mamak pun sibuk nak naikkan harga roti canai, kepada sesiapa rasa yang diri dia tu mamak ingat-ingatle kamu tu bukan orang melayu, sebab orang melayu tiada yang berkulit seperti buah manggis orang melayu kulitnya seperti buah langsat, hidup melayu hidup islam

April 7, 2009 11:49 PM
Anonymous Anonymous said...

woi najibb bubar lah dun perak..kami nak kerajaan kami balik..woiii buruk siku!!!woii zambry hang pi balik la p.pangkoq...takda sapa nak hang duk dalam pejabat mb tu!!!x layak langsung compare dengan Nizar!!

April 7, 2009 11:53 PM
Blogger ephol said...

dah kuar dah tajuk berita mengarut kat berita harian online... "Kemenangan di Batang Air bukti rakyat terima BN".... wakakakakka abis tu yg kalah kat 2 bukit tu bukti apa plak...?? Be-End ni nak memerintah malaysia harapkan kerusi dari sabah sarawak je laaa...

April 7, 2009 11:54 PM
Anonymous bodik said...

skg baru nak mintak restu rakyat. dei..zamri...blk buat roti canani lah. umno ni mmg jenis rejim yahudi...lanun tahap bangang. rakyat dah tolak ko.

syukur kehadrat tuhan punya dunia yakni Allah SWT...Alhamdulillah,,TAKBIR3

April 7, 2009 11:55 PM
Anonymous Anonymous said...

kulup ludin said...

...kepada sesiapa rasa yang diri dia tu mamak ingat-ingatle kamu tu bukan orang melayu, sebab orang melayu tiada yang berkulit seperti buah manggis orang melayu kulitnya seperti buah langsat...

April 7, 2009 11:49 PM
____________________________

Jangan la camtu sedara.Aku pun keturunan mamak tapi aku sokong PAS dan PR.

P/s:sebab tu la aku hensem,hehehe...gurau jer.

April 7, 2009 11:57 PM
Anonymous Anonymous said...

Banner paling lawak dalam sejarah!!! Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Mohon Restu Rakyat...

Restu...???

Kah kah kah kah kah kah kah...!!!

April 7, 2009 11:59 PM
Blogger numero_uno said...

yehaaaa....aku baru baca komen x sampai 10 lagi dah pecah perut gelak ..hehehe, kesian kat puak2 blah nu yang piang tak habih2..Tu la orang suruh berubah tak mau,dok sombong lagi semua depa betui..amik ubat..kekeke

April 8, 2009 12:00 AM
Anonymous Anonymous said...

i sedih bila BN x dapat meramas (baca merampas) 2 bukit, tapi i suka bila BN dapat pegang Batang Ai.. bukan batang u..hehehe..

April 8, 2009 12:02 AM
Anonymous Te@M IT said...

sepanjang mnjalankn tugas n memerhati di BG, km lihat banyk bendera AMENO n Be End di semua tmpat... km tertanye2 kenapa bendera PAS n Poster YB Nizar x sebanyak Be End? Akhirnya km dpt jwpn... Bendera PAS n Poster YB bnyk di tengah jln... ramai dh amek bndera n poster calon awal2 lg.. bwk ke hulu ke hilir...tp org Be End malu nk pasng bendera n poster calon diorg kt kereta...

April 8, 2009 12:05 AM
Blogger dude said...

TAHNIAH KEPADA DATO NIZAR DAN MANIKUMARAN...INI BARU DIKATAKAN RESTU RAKYAT....TAKBIRRRR!!!!

MANA TUNGAKLANGIT...MANA GOMO...MANA PARPUKARI (ANAK KELING)...MANA DEPA???..MANAAAAA???....

P/S : TENGAH LAYAN PEMBOHONGAN RADIO TELEBISYEN MAMPUS (RTM)

MUHYIDDIN YASSIN CADANG KEPADA NAJIB NAK BUAT POST MORTEM....SLALUNYE POST MORTEM BUAT BILA ORANG DAH MAMPUIH ATAU MATI....NAMPAK SANGAT DEPA DAH MATIII...WAKAKAKAKAKA...OPSSS...JAGA TATASUSILA BERBLOGGING...KARANG TUNGAKLANGIT TEGOR AKU PLAK...KAH KAH KAH KAH KAH...

MOHON RESTU??..MOHON RESTU??...NAH KAU...AMIK RESTU RAKYAT.....

April 8, 2009 12:07 AM
Blogger al-Balingi said...

Salam,

* Pertama kena ucap terima kasih kpd blogger network yang telah bertungkus lumus menyediakan info kpd kami semua. Moga Allah sj yang membalas jasa kalian.

* Ini adalah satu kemenangan yg dipinjamkan Allah kpd PR especially PAS.

*Ianya juga merupakan dugaan Allah terhadap kita. Jgn leka, sombong dan bongkak atas kemenangan ini.

*Moga Allah SWT memberkati hidup kalian semua. Hidup bloggernetwork! Fight till we die.

* JANGAN KITA TINGGALKAN BUKIT UHUD.

April 8, 2009 12:12 AM
Anonymous Anonymous said...

RTM = radio televisyen mangkuk

ade ape2 cdngan lg x? RTM nak rebrand nih.

tlg bg idea...

April 8, 2009 12:15 AM
Blogger seepot seedot said...

'HANTU' Altantuya dah berjaya dikuburkan...haha!!!

April 8, 2009 12:16 AM
Blogger ayub said...

Alhamdulillah dengan restu mu ya Allah Pkr telah menangDUN Bukit Gantang

April 8, 2009 12:16 AM
Anonymous eniXzul said...

Alhamdulillah

April 8, 2009 12:17 AM
Anonymous kulup ludin said...

semasa Muhyiddin yassin buat sidang media kat tv 1 tadi kenapa krew psang lampu kat muka muhyiddin saja kat dr zambry hangpa tak suluh pun kesian kat dia sebab muka dia langsung tak nampak tadi, cuma nampak dua biji mata yang berwarna putih aje sampai hati orang rtm buat macam tu shabery chek kena buat post mortem juga kat anak buahnya

April 8, 2009 12:18 AM
Anonymous Anonymous said...

seepot seedot said...

'HANTU' Altantuya dah berjaya dikuburkan...haha!!!

April 8, 2009 12:16 AM
__________________________

Sapa kata?Hantu Altantuya dah mula mengganas la...

Hehehe

April 8, 2009 12:22 AM
Anonymous Anonymous said...

RTM panggil penganalisis politik dari UTM yang langsung tak profesional, banyak bercakap mengikut nafsu dan terlalu emosi tau ler parti pujaan dia kalah kat bkt gantang

April 8, 2009 12:24 AM
Anonymous Anonymous said...

apa-apa pun bersyukur kita kepada Allah SWT diatas limpah kurnianya dan juga restunya maka ir nizar telah berjaya di parlimen bkt gantang, ini adalah berkat kesabaran dan rendah hati serta tidak pernah menderhaka kepada Allah maka Allah SWT telah menolongnya walaupun ir nizar telah membuat sembah derhaka kepada sultan perak.walaupun kita menderhaka kepada manusia untuk menuntut hak kita tapi jangan sekali-kali kita menderhaka kepada Allah SWT.

April 8, 2009 12:31 AM
Anonymous Anonymous said...

DAH LA TU,APA KATA KITA PEKENA TEA,HOI ZAMRI ROTI SATU KASI BANJIR AAA.

April 8, 2009 12:34 AM
Blogger minda tenang said...

Tahniah buat YB DS Ir Nizar (MB Perak yang Sah).....

Tahniah dan Terima kasih banyak-banyak buat Blogger-Blogger semua (Wak al-Banjari, Topeng Perak, Ajijoi, Cyberboron, MSK, Umi dan banyak lagi) atas sumbangan dan pergorbanan kalian....
Hanya Allah yang dapat membalasnya....

Panjatkan kesyukuran kita pada Allah (Buktikan dengan sujud syukur)....
Lepas ni jangan lupa tambah amal ibadat kerana anugerah kejayaan ini.....
Kepada pihak yang kalah jangan dikeji melampaui batas....
Jangan kita terlalu Angkuh atas kemenangan ini.....
Sama-sama kita berdoa agar kita, kawan kita, musuh kita dan semua rakyat Malaysia diberi Hidayah agar dapat menegakkan syiar Islam...

Dari Allah kita datang, Kerana Allah kita berjuang dan jangan lupa kepada Allah kita akan kembali...

Maaf buat musuh jika terluka hati akibat bicara yang beremosi...
Tahniah buat teman seperjuangan dan bersama-sama raikan kejayaan ini dengan membanyakkan puji-pujian kepada Allah yang satu....
Kepada yang diatas pagar itu berhati-hati takut terjatuh, berhijrahlah kearah kebaikan, jauhi kejahatan....
Restu Allah adalah Restu semua termasuk Restu Rakyat....

April 8, 2009 12:43 AM
Blogger oasiswar said...

Assalammualaikum semua...TAHNIAH

April 8, 2009 12:55 AM
Anonymous Anonymous said...

ALOOOOO....SEJAK BILA BN PANDAI MINTAK RESTU.....UDAH LE KOME BN...KOME RAMPEH PERAK ARI TU ADE KOME MINTAK RESTU RAKYAT...EEEE GETIK BENO TEMAN DENGO AYAT 'MOHON RESTU, NI...LEPEH TU DENGOR CITE BILE KOME(BN) DAH GAYAH..MULE LE NAK AJAK PR BUAT KERAJAAN PERPADUAN...ATE KENAPE ...KOME TAKUT KALAU KOME TERLUNGKUP...TAKUT JADI MACAM KHIR TOYO...LARI TAK CUKUP TANAH....KEPADA KEPIMPINAN TERTINGGI PR...JANGAN LE TERMAKAN GULE GULE BN NI....JENIS BANGSA LIDAH BERCABANG...CAKAP MEMBELA ISLAM...CAKAP PADE TEMAN....BERAPE EKOR JE MENTERI BN YANG NAKA BININYE MENUTUP AURAT...KALAU MENUTUP AURAT PON BERFESYEN....SAMPAI MENDEDAHKAN YANG X SEPATUTNYA...SEPERTI ...PAKAI TUDUNG NAMPAK JAMBUL...ADE TUDUNG LETAK KAT BAHU...DAN YANG LEBIH TERUK LAGI ADE OTAK LETAK KAT LUTUT...UDAH NAME BN...SINONIM DENGAN NAME SALAH GUNE...BUKAN SALAH GUNE KUASE JE...MALAH SALAH GUNE TUDUNG DAN SALAH GUNE OTAK....

April 8, 2009 1:01 AM
Anonymous Anonymous said...

mane tungaklangit? mane gomo? mane zali?

camne korang nih,pemimpin korang kalah xkan xde back up kot?

April 8, 2009 1:05 AM
Blogger 路見要鳴 said...

TAHNIAH!

April 8, 2009 1:08 AM
Blogger the hazim said...

thanks 4 all d info

April 8, 2009 1:14 AM
Anonymous Anonymous said...

Ucapan tahniah juga patut diberi kpd bloggers2 pakatan rakyat..yg tak jemu2 memberi update n info....Semuga kemenangan ini memberi keinsafan pada kita semua dan pintu taubat masih terbuka utk puak2 UMNO totok...Takbir!!!

April 8, 2009 1:26 AM
Blogger RAJAWALI said...

Tak lama lagi malaysia akan jadi seperti singapore dan hong kong di bawah PAS dan PKR yang dimunipulasikan oleh DAP...

Jangan tak percaya ...
Lihatlah dalam masa 10 - 15 tahun lagi...

Dan Amerika serta Yahudi adalah Pernasihat Utama Negara disokong oleh Mr. Anu-war...

April 8, 2009 1:26 AM
Anonymous Anonymous said...

Banyak-banyak komen yang saudara-saudara berikan, aku fikir cuma satu komen yang boleh dipercayai, kalau NIZAR boleh menang, aku ZAMRI pun boleh menang juga. kah.kah.kah.kah.

Tapi heran jugak ye mana peginya komen blogger-blogger yang maki hamun dan mencarut-carut tu macam GOMO dan rakan-rakan yang seangkatan dengannya.

April 8, 2009 1:32 AM
Anonymous Anonymous said...

MOHON RESTU RAKYAT.....

UNTUK..................

PAKATAN RAKYAT.........

TAKBIR!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAPA TAKUREHENG//

April 8, 2009 1:36 AM
Anonymous padayappa said...

to rajawali

ape bukti PAS dan PKR dimanipulasikan DAP? Cube bawak mai bukti sket...

Kalau sekadar cakap saje,jiran aku pon bleh cakap. Jangan duk cakap benda yg belom berlaku tanpa bukti2 yg kukuh. Jangan sekadar cakap "lihatlah 10-15 thn lg"

April 8, 2009 1:42 AM
Anonymous Anonymous said...

mohon restu opah kaaauuu....

ini mamak memang tak gheti malu....

April 8, 2009 1:47 AM
Anonymous Anonymous said...

TAHNIAH PR..

Pada UMNO/BN.. Dah xdapat restu rakyat, xreti-reti lagi nak bubar DUN Perak.. Baik berundur cara terhormat dan mintak restu rakyat balik untuk tubuh Kerajaan Negeri..

PR memperjuangkan MALAYSIA untuk semua BANGSA bertulang-belakang kan MELAYU dan BUMIPUTERA sebagai penduduk asal.. So, mamaks are welcome as well as chinese and indians..

Tapi, mamak seperti Mahathir kami xmau la.. Zambry, hang gentleman bubar DUN kte leh dok bincang.. Tapi, hang dok ikut lagak KUTTY.. BYE, BYE..

TAHNIAH PR.. Let's push for new mandate untuk MALAYSIA.. BN, mintak restu rakyat balik.. ADA BRAN

April 8, 2009 2:00 AM
Anonymous Hamtaro said...

hello Rajawali..Hang ni org Kafir ker.. xth bezakan apa itu PAS ngan Yahudi..
hang ingat Ulama PAS cm tok guru 2..cam puak2 ULAM MAMAK hang ker..pikir pkai otak bukan Patela (bhs saintifik yg terjemahnye lutut)...

April 8, 2009 2:09 AM
Blogger RAJAWALI said...

UMNO & BN memang hina dan celaka .. masyarakat belum sedar lagi ,masuk lah PAS,DAP atau PKR, dah tau UMNO dan BN tak pernah bela rakyat,masuk jer PKR dan PAS, yang pasti nya terbela,sama rata ,hak rakyat di dahulukan pedulikan sultan.apa guna sultan kalau kehendak rakyat tidak diturut,biar rakyat yang tentukan siapa yang harus perintah,tak perlu ada sultan dah ketinggalan zaman..dah kuno amalan beraja ni,kalau boleh kami nak PRESIDEN, baru la sama standart dengan Singapore, mufti pun sama.maki jer pasal sokong UMNO & BN.

PAS & PKR adil.. perjuangan kan nama ALLAH.. orang lain pun nak pakai jugak nama allah .. tak kesian ker?beri la kristian peluang pakai nama ALLAH sekurang kurang nya senang nak berdakwah,kenapa orang UMNO CELAKA tak faham faham, "salah" kah nak bagi nama Allah pada kristian?
Apa yang Karpal King sebut tu memang betul Pemuda Umno memang celaka pasal sanggup hantar "2 peluru",
Pemuda Umno layak di gelar celaka pasal bukan 'ISLAM PAS',cuma anutan 'Islam UMNO'
"Islam & Melayu" PR tak terasa apa apa pun pasal memang layak di celaka kan Pemuda UMNO,
celaka PEMUDA UMNO berani masuk parlimen "PUKUL OKU" ,sial PEMUDA UMNO tunjuk samseng,baru jer nak 'tegur' Karpal KING dah di tuduh bertumbuk, penipu la PEMUDA UMNO ni, lain kali terus pegi tumbuk tak payah tegur, tak buat pun orang dah kata samseng ,Pemuda UMNO memang celaka pasal tak baling batu pada kereta kerabat raja,pemuda umno memang celaka lah.."pendek kata semua nama depan atau belakang ada UMNO memang celaka lah"


UMNO & BN memang celaka,pasal maki celaka pada en karpal king tu, pantang sangat hudud dilaksana kan..over my dead body kata karpal king, tapi sayang sekali kami PAS & PKR pada Karpal King..UMNO tetap celaka pasal pertahankan hak ugama & bangsa, cuba cuba la perjuangan kan hak sama rata..tak payah bagi anak2 melayu masuk Universiti melainkan ada stpm,HAPUSKAN MATRIKULASI, hapuskan sistem kuota,biar sistem merit ,

UMNO = malay and of course malay are PIG and they are stink! but remember this only apply to malay UMNO's,cause none UMNO's not consider as ultramalays. so there are not pig as umno pig's.

UMNO memang celaka ambil alih kerajaan secara merampas kuasa, kesian DAP selalu bahagi untung projek 90 % Nizar pulak dapat 10% , celaka hoii celaka UMNO dan BN baru 11 bulan PR perintah UMNO & BN ambil alih keraajan dengan cara paling hina,memang sial,tabur pasir dalam periuk nasi Nizar and the geng memang celaka UMNO & BN,

UMNO & BN memang celaka,kesian HINDRAF, sampai hati roboh kuil hindraf di "tanah haram",UMNO & BN memang celaka mengamal kan ethnic cleansing,bertambah celaka pasal kaum india yang pegang MAXIS,bertambah celaka lah UMNO & BN pasal biarkan ramai lawyer & Engineer dari kaum India,sial dan celaka UMNO & BN membantu sekolah jenis tamil,

UMNO & BN memang celaka pasal HINDRAF & DAP nak tuntut sama rata dengan hak bumiputra tak di layan,apa salah nya DEB di hapus kan sekurang kurang nya India dan cina boleh masuk ambik projek..setakat ambik sub buat jalan atau supply barang mentah yang 90% nilai dari projek apa la sangat,patut nya dapat 100% baru adil,

memang sial UMNO & BN ..hoiiii celaka kenapa nak pertahankan DEB, tengok contoh di Pulau Pinang sekurang kurang nya komisen projek dapat jugak 1% Guan Eng bagi pada melayu PKR,betapa "adil nya" Khalifah di penang ,UMNO & BN patut contohi khalifah yang satu ni,

Pasal kes YB Eli.takde kerja lain lah,mesti kerja UMNO & BN,biar la Helmi nak ambil gambar,YB Eli nak kangkang ker nak telanjang ker apa UMNO & BN peduli, salah ker nak tido dengan lelaki melayu?arghh memang celaka UMNO & BN nak zina pun tak boleh..

UMNO & BN lagi celaka tiru harapan baru untuk rakyat ke putrajaya 16 sept,last last idea tu di cilok oleh BN.
memang celaka sial lah...

UMNO & BN memang celaka,pasal bagi bantuan subsidi & duit poket pada nelayan,pasal tu la harga Ikan mahal, dah la minyak bagi bantuan duit poket bulanan pun dapat,memang sial lah UMNO & BN,

hoooii lahanat UMNO & BN kami tak mau dah bantuan dan hak istimewa selama ni takde apa yang istimewa, bagi sama rata jer pada kaum lain pasal melayu cuma 62% jer dalam malaysia, yang paling layak dan paling banyak perlu di bantu kaum HINDRAF,di ulangi kaum HINDRAF.

UMNO & BN jangan sesekali nak perjuangkan DEB,hapuskan pemilikan bumiputra 55% dalam pemilikan syarikat senarai awam di bursa saham..tu baru adil..faham tak!

Hoii celaka UMNO & BN kami nak lagi subsidi ,ambik lagi duit petronas,mana cukup setakat royalti jer..seboleh nya nak semua duit petronas biar minyak seliter 1.20,baru adil.

hoii UMNO & BN apa la sangat nak perjuang kan bangsa, apa ada pada bangsa,kami dah boleh jatuh bangun sendiri,sekurang kurang nya kalau susah ahlong dan tauke tauke cina boleh tolong.hapus kan bantuan MIKRO KREDIT,HAPUS KAN SEGALA BANTUAN PERNIAGAAN PADA BUMIPUTRA,APA PERLU NAMA BUMIPUTRA,TAUKE AHLONG KAN ADA,
hapus kan MARA, MARA langsung tak membantu anak anak melayu! Pasal MARA ada dalam DEB memang patut di hapus kan, hoii UMNO dan BN faham tak.. selagi kamu tak buat apa yang kami nak..akan kami fitnah akan keborbrokan kamu,sial punya melayu UMNO.

Tak lama lagi malaysia akan jadi seperti singapore dan hong kong di bawah PAS dan PKR yang dimunipulasikan oleh DAP...

Jangan tak percaya ...
Lihatlah dalam masa 10 - 15 tahun lagi...

Dan Amerika serta Yahudi adalah Pernasihat Utama Negara disokong oleh Mr. Anu-war...

April 8, 2009 2:31 AM
Anonymous Anonymous said...

Apa la RAJAWALI sudah gila ka?? Tau la dah berkarat dacing tu biru pekat berkarat.. Kalau mcm tu orang MCA n MIC tak nak kawan lagi dgn Umno.. Patut la kalah yer.. Jgn jeles PKR n DAP berkawan dgn PAS.. Ko ingat mcm bagus sgt parti ko ni.. Tau sebab apa kalah kat Bukit Gantang?? Buat la posmotem mcm biasa.. kali ni cuba korang kaji kat President parti ko ke?? Surat2 khabar lama korang ka?? TV-TV korang ke? sebab Tun M ke? owh byk lagi la.. Mana la tau ada yang amik rasuah ka? ada kes jenayah ka?
terlebih ampu ka? amik hak rakyat ka? mcm2 la.. Takkan RAJAWALI sokong membabi buta tuli tanpa usul periksa..

April 8, 2009 3:22 AM
Anonymous Anonymous said...

Kau orang buat onar,buat dajal..,buat celaka,buat taik..,buat samseng..,buat keja yahudi.,buat keja setannnnnnn......tak pernah nak minta restu..kau rampas kerajaan orang macam PENYANGAK..ada luu mainta restu...??? nah sekarang lu rasalah sendiri...biar berkecai lu sama lu punya pecacai macam kena C4..restu konon...KEPALA HOTAK LU ....TAKBIR........

April 8, 2009 3:37 AM
Anonymous Anonymous said...

SIAL N CELAKA PUNYA RAJAWALI!!!!!!!!
RAJAWALI NI ORANG BE-END!!!!DIA DAH GILA MERONYAM KERANA KALAH !!!! MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!MEMANG GILA LA RAJAWALI!!!!RAJAWALI MEMG GILA N BABON!!!

April 8, 2009 3:59 AM
Anonymous PENASIHAT TIDAK RASMI MALAYSIA said...

Toksah nak buat onar la Rajawali..

UMNO jaga bahasa Melayu pun xreti.. Adat orang Melayu pun xreti.. Bahasa istana pun tak reti..

Nak sibuk dengar kata si Kitul..

G baca buku Sejarah Melayu, nak tau pasal si Kitul nie.. Dok tengah baca buku Tun Sri Lanang 2, cari bab Hang Tuah xbersetuju dengan dengan Sultan.. Baca cara dia cakap dengan Sultan nak menyatakan ketidak setujuan dia..

Ko MELAYU ke?

April 8, 2009 4:00 AM
Anonymous Anonymous said...

RAJAkuali...opsss..maap..raja a pa....?????????????????????? kao ni kalu dah bengap bin kaldai..tetap samdol....dok kena tipu dekat 50thn lebih..tak boleh nak pikiaq lagi ka...ngok ooiiiii..??hang penh tengok ka macamana kehidupan TG.Nik Aziz..? cuba hang banding sat dgn laki Altantuya...?tapi nak buat mcmana..klu dah spesis mangkok ayun bukan boleh di ajaq..nak tanya sikit aaihh...agak2 hang sapa yang bagi kemenangan kat kami...?hang tak payah jwb.klu hang jwb nanti lebih tertonjol benjol kebahlolan hang d kepala hotak hang..biaq aku jwb..tp klu hang kata salah...,konpom hang spesis bodo yg tak dapat di ajaq..jwbnya ALLAH S.W.T..ada errti ka.....???????????

April 8, 2009 4:09 AM
Blogger Sakuragi said...

Lah, Zali dan TungauLangit dah senyap... la ni depa hantar Rajawali pulak.... pening... pening.... tak serik2 lagi ka? Mungkin rajawali ni dari sarawak kut....

Dulu Zali & Tungau ni kira boleh dianggap macam Sirul dan Azilah.

La ni MusaSafri sendiri mau turun dan nak tunjuk kehebatannya, tapi Jundullah (tentera Allah) tidak akan mengalah.

Lawan tetap? LAWAN!!!

April 8, 2009 4:35 AM
Anonymous PENASIHAT TIDAK RASMI MALAYSIA said...

Xde sapa menang, xde sapa kalah..

Kemenangan adalah amanah.. Ade banyak keje nak kene buat.. Masalah ekonomi sedunia, orang xde keje, harga barang mahal..

Settle keje, pas2 kte lawan balik bila ada PRK or PRU nanti.. Lepas nie PENYOKONG umno, pas, pkr, dap, mic, etc kerja sama2 untuk MALAYSIA

Biar set2 gedebe kat atas parti masing-masing buat keje depa.. Kita tolong depa capai apa yang depa pikir baik untuk kita.. Cara depa salah, PR lain kite lawan len.. Buat masa nie, kita keje untuk MALAYSIA

COOL?

April 8, 2009 4:42 AM
Anonymous Anonymous said...

nih...rajakuali nak bagitau sat kat hang...klu hang nak duduk dlm AMENO sampai mampuih pun.,hang duduklah..nak buat camno..hidayah bukan urusan kami.,ianya urusan ALLLAH S.W.T...klu dah ALLAH taknak bagi kat hang kami nak boleh kata apa..apa apa pun mudah mudahan satu hari kelak ALLAH bagi..kesian bukan tak kesian dekat org2 yg idup dalam buta mata dan buta hati macam hang..moga moga satu hari nanti hang dapat menilai antara kaca dgn permata..jadi lah RAJA MANIKAM...jgn jadi RAJA PAKAU...tau..

April 8, 2009 4:51 AM
Anonymous Anonymous said...

TO RAJAWALI!!!!
P MAMPOS DENGAN ERJUANGAN BANGSA HANG!!!! SEDANGKAN RASULULLAH S.A.W. TIDAK PENAH MEM PERAGONGKAN SESUATU BANGSA ITU!!!TIDAK PERNAH BAGINDA MENAGONGKAN BANGSANYA SENDIRI!!!!TETAPI ISLAM LAH YANG DI PERJUANGKAN!!! ISLAM ITU INDAH DAN ADALAH UNTUK SELURUH UMATNYA. INILAH HASIL PEMERINTAHAN UMNO 52 TAHUN!!!MEROSAKKAN BANGSA MELAYU!!!MEROSAKKAN PEMIKIRAN BANGSA MELAYU!!!MENANAM PERJUANGAN MENGAGONGKAN BANGSA MELAYU!!! 2 LA YANG MENYEBABKAN MELAYU ROSAK N DUK PK PASAL PERJUANGAN BANGSA!! BUKANNYA MEMIKIRKAN DAN MEMPERJUANGKAN ISLAM SEPERTI RASULULLAH S.A.W. SATU LAGI!!! KO NI PANDAI CAKAP JE ITU INI!!CADANGAN ITU INI!! TAPI COMFRM KO XLEH NAK LAKSANA!!! PANDAI CAKAP JE!! SEMUA ORANG BOLEH CAKAP WOI!!!
N YANG SALAH SATU FAKTOR KEJATUHAN PAK LAH ADALAH KERANA PANDAI CAKAP MACAM KAMU NI LA!! TAPI PELAKSANAAN DAN KOMITMEN XDA!!!!
P MAMPOSLA DENGAN PERJUANGAN BANGSA HANG!!! MACAM LA NATI DALAM KUBUR BANGSA HANG YANG DUK TOLONG HANG!!! AGAMA ISLAM N PERJUANGAN AGAMA ISLAM YANG DIPERJUANGKAN OLEH RASULULLAH S.A.W. ADALAH YANG TERBAIK N KITA SEMU PATUT CONTOHI!!!
~PERJUANGAN ANGSA TIDAK AKAN KEMAN!! TETAPI PERJUANGAN ISLAMLA YANG DIREDHAI ALAH!!!

April 8, 2009 4:54 AM
Anonymous Anonymous said...

haha..rajawali budus..kalau setakat copy paste ayat tu baik x payah..tau la korg puak2 BPN reka ayat tu 3 hari 3 malam baru nak cyap..mcm budak2 beringus, sikit pun xde kesan kat org PR...terimalah hakikat BE END kalah..harapkan pengundi saluran satu je..10-15 tahun lagi, xdela puak2 tu, memang terkubur terus BE END,,ekekekekekek

April 8, 2009 5:03 AM
Anonymous Anonymous said...

Ekekeke, rajawali, hang dok pkai skrip sama aje.. Dok berdegar2 ckp PAS boneka DAP, last2 PAS mng jgk.. Tkde sape nk percy hang py retorik.. Hang pk pkai otak, bkn akal.. Hahaha, lembu pun ade otak tp tkde akal..Klu org nk percy kt retorik parti hang tu, mmg rkyt tolak PR kt 2 bukit ni.. Dua2 tmpt ni melayu ramai..Hang menang kt kwsn paling hulu kt Sarawak.. Tk heran coz kt PAS Klate pn ssh nk mng kwsn hulu coz BN dok tabur duit ms election..

April 8, 2009 5:08 AM
Anonymous Anonymous said...

Ayat2 famous BN ms election:
-Kita Yakin Menang
-Rkyt sudah Nmpk
-Rkyt Sudah Sedar
-PR hy tahu Bercakap
-Rkyt Mahukan Pembangunan
-BN pilihan rkyt
-Kita Akn Menang Dgn Majoriti Bsr
-Gelombang Perubahan sdh Jelas

Ekekekeke.. KHak PTUIH.. Ambik ko BN..

April 8, 2009 5:18 AM
Anonymous Anonymous said...

ptg td pemimpin2 BN cepat2 blk ke KL, mayb bk melobi jwtn menteri dgn Najib kot.. Hahahahaha.. Klu dok dlm jambam tu, tk pyh dok pusing2 la..Hahahaha..

April 8, 2009 5:21 AM
Anonymous Anonymous said...

ish!ish!ngape sampe begitu skali celaru nye kamu wahai si RAJAWALI???bior teman teka kamu ni jenis makhluk dlm golongan mana wahai RAJAWALI..dari ayat2 kamu teman dapat agak yg kamu ni PENCINTA POLITIK MELAYU (kononnya)..sumber berita kamu yg paling utama ialah 1-UTUSAN MELAYU(ye la org melayu katakan)
2-TV3(sbb kamu suka umno-bn dipuji)
3-RTM(sbb kau sukakan farith ismeth..huhu)

kemudian,sesudah mendapat sumber terpesong kamu mula membuat rumusan sambil menyatakan pendirian kamu terhadap MELAYU..
KAMU BIMBANG X BERTEMPAT-dunia ini milik Allah..di Akhirat xde beza melayu,cina,india,mamak atau ape kaler skalipun..
KAMU BIMBANG MELAYU TERPINGGIR-sesungguhnya tiada siapa yg dpt mengubah nasib sesuatu kaum atau individu melainkan diri mereka sendiri..klu melayu malas,melayu xkn berkembang..fikirla sndr..

April 8, 2009 5:22 AM
Anonymous Anonymous said...

Nak tanya sikit jadi banyak plak....Baginda nabi s.a.w tidak mengaku umat (BUKAN DARI KALANGAN UMAT KU)bilamana kita berjuang atas dasar bangsa..,apalah hebatnya melayu..??Adakah dari jumlah 25 rasul..,salah seorang darinya dari kalangan bangsa melayu..?Adakah al quran itu diturunkan dlm bahasa melayu..?Adakah tertulis dlm mana mana nas atau hadith perkataan melayu...?Adakah di ceritakan dlm mana mana suruh al quran tentang melayu..jika ada tolong bagitau sat.kalau takdak .....,apa yg hebat nya melayu...?melayu nak hilang...hilang...biaq p kedia...asalkan jgn Islam yg hilang.hilang Islam tempatnya neraka..hilang melayu tak masuk neraka dan ALLAH pun tak murka..yg menjamin kita ke syurga adalah ISLAM...bkn melayu....mau ingat tuuu.............bukan islam hadhari......

April 8, 2009 5:24 AM
Anonymous Anonymous said...

TAKBIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

HIDUP PAS DAP PKR. KARPAL KIT SIANG DAN ANWAR AKAN MENJAGA KEPENTINGAN BANGSA MELAYU/ISLAM. ALHAMDULILLAH. KITA MAU HAK KESAMARATAAN. DALAM ISLAM TIADA BANGSA. SUMER SAMA AJE.

MALAYSIA UNTUK SEMUA
TAKBIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

April 8, 2009 6:58 AM
Blogger lovespiraldownwards said...

Restu Ekspress tu kot yg dema mintak ni. Alah.. bas ekspress yg fofular satu masa dulu. Zambry ada lesen bawak bas kot??

April 8, 2009 8:09 AM
Anonymous satria said...

Assalamualaikum...

segala puji bagi allah..
kita dah menang di bukit gantang.
cukup-cukup la menghina zamry. kesian kat dia, lagipun buat pe kita nak ikut cara diorg yang suka menghentam kita di tv. cukup la. jgn sampai allah tarik balik kemenangan kita nanti. lepas ni kita ambik malaysia pulak dalam PRU 13

April 8, 2009 8:27 AM
Anonymous PENASIHAT TIDAK RASMI MALAYSIA said...

Pagi yang best.. ManUre seri kat Theater of Grim.. Menang 2 bukit..

Hari yang indah..

ALHAMDULILLAH.. SYUKUR YA-ALLAH..

TAKBIR!

ALLAHUAKBAR

Semalam bergema kalimah nie.. Nak harap UMNO 50 tahun perintah.. HAMPEH...

April 8, 2009 8:29 AM
Anonymous Anonymous said...

jadi mcm singapura? oiiii mangkuk...sapa yg jual singapura tu dulu? sapa yg jual selatan johor tu..bukan ke UMNO?. ejen yahudi pala hotak ko....oiiiiiguna otak bukan guna lutut...bongok punya UMNO. sikit2 ejen yahudi..yg UMNO jadi ejen kapal selam tu....tak kira ek?. Dasar dah bongok...dah nak mampus tapi otak simpan dlm jamban..ptuihhhhhhh!

April 8, 2009 8:35 AM
Blogger Tinta Hitam said...

we had given our strong message to UMNO.WE dont need you..Go to hell..

To all bloggers,voters,petugas petugas and not to forget all PR component parties.Thank you very much.

May Allah Bless you always

April 8, 2009 8:57 AM
Blogger me it`s mie said...

Alhamdullilah....Tahniah semua pengundi di Bkt Gantang,semoga dengan kejayaan kita dibumi Perak akan menambahkan lagi semangat untuk mengambil kembali keseluruhan negeri Perak..

April 8, 2009 9:10 AM
Anonymous Anonymous said...

Rakyat dah beri restu semalam supaya Pakatan Rakyat menang di Bukir Selambau dan Bukit Gantang. Rakyat juga beri restu kepada Barisan Nasional menang di Batang Ai semalam supaya Najib boleh tidur walaupun lewat malam.

Kini rakyat marhen ingin tahu ape pula rahsia yang ingin dibongkarkan oleh Anwar Ibrahim yang telah berjanji ingin dibongkarkan selepas Pilihan Raya Kecil ini.

April 8, 2009 9:15 AM
Anonymous Anonymous said...

TAHNIAH!!!!

Buat RTM dan stobery, dan TV3 suku, boleh blah!!!!

April 8, 2009 9:15 AM
Anonymous Anonymous said...

jangan marahkan rajawali tu, dia baru nak mengumnokan diri, belum khatam sejarah umno dan pemimpin umno tu sendiri, dia baru nak memperjuangkan bangsa melayu yang daif seperti dalam bersama mu kat tv3suku tu. Dia baru buka buku sejarah 13 mei yang mca dan umno dok jadi punca... dia baru nak faham kenapa mca minta jawatan TPM 2. Dia baru nak sedar kenapa pulau pinang tidak diperintah umno, dia baru nak menilai kenapa che det hapuskan kuasa raja melayu, dia belum buka buku sejarah perjuangan rasulallah.... byk lg... tp yang penting dia belum cukup kembong poket seluar..agaknyalah?

April 8, 2009 9:16 AM
Anonymous Anonymous said...

Jangan lupa terima kasih pada blogger-blogger haprak macam GOMO dan PERAKBANGKIT, diorang ni membantu menaikkan semangat orang-orang melayu supaya menolak BN bahkan menambah benci kita pada BN.

GOMO, PERAKBANGKIT, dll, buat lah lagi yer! Bagi lah lagi hujah-hujah bodoh kome tu supaya orang semua tau puak-puak UMNO ni bodoh macamana rope nyer!

ABJ

April 8, 2009 9:19 AM
Anonymous Anonymous said...

macam mana Be endddddddddddd boleh kalah saya heranlah. mungkin maksud be end tu akan berakhirrrrrrrrrrr.tak cukup duit nak kain pelikat dan kain batik sebab di sambar olih 3 ekor sikatak lompat tu.Lupa pulak mungkin (KTM) Kuda Magnum,TOTO, tak support. sebab masa nak pru kecil kat Kuala Trengganu ada special draw.Tapi bila dia dah agak kalah KTM ni pun tak mahu nak buat special draw.kalau tak percaya tanyalah Kong Choo Ha dia tokeh Magnum di Seri manjung. Walau bagaimana pun TRILLION tahniah saya ucapkan MB DSNJ.Saya doakan DSNJ lebih bersemangatdan berjuang demi ISLAM dan rakya Saya pengundi yang mengundi DSNJ tempuh hari kawasan Pasir Panjang.Tapi tak bolih mengundi di Bukit gantang, kerana saya parlimen Lumut. Saya tak mahu pengundi HANTU ALTATUNYA. Tahniah juga pada pengundi Bukit Gantang kerana PENGUNDI BIJAK.Kapada semua blogers yang meng updatekan berita2 terkini saya sangat2 terhutang budi kerana berita anda TEPAT dan BERMUTU TINGGI saya banyak dapat maklumat dari para bloggers Syabas.....Kalau saya kuasa bagi pingat saya akan bagi pingat PJKR(Pingat Jasa Kapada Rakyat)

April 8, 2009 9:22 AM
Anonymous Anonymous said...

sy dpt blaja 1 word baru dr hamtaro...patela = lutut..hehehe bunyi mcm lembut sket...:)

April 8, 2009 9:32 AM
Anonymous Kyro said...

Terima Kasih BN kerana menurap jalan tar yg baru walaupon x berapa cantik... Terima Kasih BN bagi baja, bagi anak ayam, bagi baju... Terima Kasih BN buat jamuan makan² free...

hahahahaha aku ni jenis berterima kasih kalau org dah bagi free... org dah bagi free tu ambik jer... tapi masa undi pangkah PR... hahahahaha

April 8, 2009 9:49 AM
Anonymous Anonymous said...

yeeeehaaaa....bro,gua salut pada semua yg bekerja siang mlm..demi kemenangan yg manis ini..tiada kata2 yg lunak dapat mengambarkan
istimewanya kamu..kamu semua..hanya Allah saja yg tahu..
alhamdulillah terserlah juga kemenangan di pihak kita bro...amin


i'm no king

April 8, 2009 9:56 AM
Anonymous Anonymous said...

hek ele rajawali.... ko dah sunat vke belum. baca sejarah tak...tak yah yg zaman nenek moyang kita dulu...yg terjadi dlm 5 tahun kebelakangan ni je... apa jadi pada Johor....itulah yg terjadi pada Palestine, kalau ko nak tau...di jajah oleh yahudi bermula dengan sebidang tanah sekangkang kera. Tu sapa punya kerja..PAS/PKR?. bodoh sungguh ko ni rajawali...errrr...ahli kimma ek?

April 8, 2009 10:07 AM
Anonymous Anonymous said...

BN merayakan kemenangan mereka di Tanjung Lubang kerana berjaya merampas BATANG.Nampak sangat BN suka sesama jenis sebab itulah hanya calun lelaki yang bolih merampas Batang . Calun PR lelaki tidak berminat merampas BATANG sebab mereka pun ada kecualilah BUKIT seperti didua bukit. PR kedua2 calun lelaki dapat merampas dua BUKIT sebab lelaki SEJATI.

April 8, 2009 10:08 AM
Blogger chot said...

rajawali persis jantan gersang

cakap benda yang basi..

weii umno cari isu baru le


baru ko bleh jadi barua puak ko wahai rajawali al juburiiiiiii

April 8, 2009 10:12 AM
Anonymous Microchip Kit said...

ku harapkan DSNJ akan menjadi PM malaysia pada satu hari nanti. seorang pejuang yg xpenah luntur dan murah dengan senyuman. di harap pejuang2 PR terus mendokong aspirasi rakyat. kepada BN, anda harus berubah. cara hidup dan cara pemikiran anda terlalu bangsat. berubahlah sekiranya memohon restu rakyat.

April 8, 2009 10:19 AM
Anonymous Anonymous said...

Alhamdulillah... berkat kesungguhan semua rakyat, pemimpin & rakan blogger semua...

April 8, 2009 10:40 AM
Anonymous Anonymous said...

bodo mu ni...tak YM ko pagi2 ni? budusssssssss

April 8, 2009 10:46 AM
Anonymous Anti Hipo said...

Sejak dari mula lagi lepas confirm akan diadakan PRK kat 2 bukit 1 batang ni, Astro Awani buat mcm2 rancangan bual-bicara.

Despite the fact that PR contesting in every single seat, haram depa tak jemput wakil mana2 parti dlm PR utk jadi Panelist.

Yg dijemput, ahli2 akademik dan org2 Umno / BN yg mmg bias!

Sekali kena pepah kat 2 Bukit. Masing2 pening nak ulas + dah mula jadi sesi membantai UMNO - BN pulak.

Kakakakaka.

Ni Astro Awani, Suhaimi Sulaiman & The Gang, jangan duk cakap psl politik baru etc2, hangpa tu semalam masa ahli panel sebut nama Pak Lah cepat-cepat ckp nak pg rehat utk iklan.

Jangan nak claim Awani bagus sangat. Hangpa tu mcm RTM Tv1 jugak.

April 8, 2009 11:01 AM
Blogger sorrytosay69 said...

haha...restu apa restu...bukan kata rakyat nak restukan hangpa....klu lembu bole ckp...dia pown x restu kan hangpa....hahaha...restu...sapa punya idea la tu...

April 8, 2009 11:02 AM
Blogger cougar.bard said...

wow.. banyaknya komen,
banyaknya yg merestui,
syabas DSNajix dapat restu rakyat.
tapi kalau letak jawatan saya kira lagi ramai yg merestui.
tengukje la post ni,117 yg restu: kebanyakkannya restu kalau DSNajix
tak jadi PM.
kebanyakkannya sangat restu kalau
MB perak letak jawatan dan adakan PR semula diperak.
kebanyakkan nya restu kalau yg rasuah(KJ) dikeluarkan.
tenguk distadium kota bharu semalam tu sengaja nak buat pembalasan di perak.
pikirla Najix.mana restu rakyat.

April 8, 2009 11:02 AM
Anonymous Sang Asura said...

alhamdullillah syukur atas kemenangan ini..Allah swt yang wajib kita puji2kan kerana berkenan memberi kemenangan kepada rakyat perak.
cuma nak ingatkan pasal amanah ni..kena pikul dgn penuh tawadhuk & rasa gentar kot2 tak mampu nak pikul. pemimpin2 PR kenalah ubah mana yg silap, reform mana yg perlu. aku ada 1001 rahsia utk memenangi hati org melayu nak share dgn org PR. cuma, masa belum sesuai :(
topeng perak! aku suka la cara ko sound pecacai umno. selalu jadi inspirasi aku bantai org umno. ko memang org perak ke? duduk mane? aku pun org perak, namaku Sang Asura :)

April 8, 2009 11:05 AM
Blogger M.H.A Hamzah said...

Alhamdulillah...doa kita bersama2 turunnya rahmat Allah malam td dan usaha para petugas dan bloggers yg x kenal erti penat dan kalah.rehat lah hari ini,kalian patut menikmatinya.Tugas kita nanti lebih berat menanti di hadapan.

April 8, 2009 11:15 AM
Anonymous nagabersembor said...

kesian rakyat tak restui penyagak-penyangak tu

April 8, 2009 11:17 AM
Blogger izuaf4zi said...

untuk pengetahuan rajabengali presiden umm umm noo lah pada satu masa dahulu masukan orang yahudi laknattullah pijak ke malaysia (tanah malayu satu masa dulu)atas nama sukan dan ramai yang buat bantahan pada masa itu datang FRU membelasah orang yang buat bantahan tersebut dan 2 orang yang menentang kehadiran yahudi itu telah dijatuhi hukuman kalau tak silap selama 3 bulan, orang tersebut pak amjal (pekedai mkn)dan yb kita mahfuz omar. alasan Pm pada masa itu nak tunjuk kat yahudi yang kita tak suka berdemontrasi macam orang palestin. sekarang sapa dia ajen yahudi, banyak lagi kemasukan orang yahudi kemalaysia tanpa kita sedari ini hanya kem. luar negeri & JPM sahaja yang tahu, dengan kita tidak tahu asal kemasukan mereka

di pwtc pada tahun lepas ada menganjurkan persidangan keamanan dan kemanusiaan dan yang pelik bendera yahudi telah berkibar di pwtc dan yang lagi pelik nya wakil dari palestin tak di jemput pada majlis tersebut walaupun banyak isu2 berkaitan negara palestin

banyak syarikat2 yahudi telah bertapak ke malaysia dengan bantuan SIAPA.hanya mereka yang tahu syarikat tersebut berasal dari yahudi

walau kita tak ada hubungan diplomatik tapi umm umm noo cuba guna consultant dari negara yahudi satu masa lalu untuk memenagi PRU semasa zaman TUN madet@expresiden umm umm noo

April 8, 2009 11:21 AM
Blogger an2raya said...

wakakakakakakaka restu!!!

April 8, 2009 11:24 AM
Anonymous Anonymous said...

diharap ada banyak lagi parlimen atau dun yang akan dikosongkan, kemudian buat pilihanraya kecil, demi untuk kemajuan rakyat, supaya rakyat memberi restu kepada siapa mereka nak pilih terutamanya wakil dari BA bukan BN yang telah menderhaka kepada rakyat

April 8, 2009 11:25 AM
Anonymous Anonymous said...

Assalamualaikum,
kepada semua jangan riak sangat & takabbur, ingat semua ni keja buat Allah, bila-bila Allah boleh tarik balik kemenangan ini.syukur Alhamdulillah,jaga akhlak kita.sekarang bukan masa ajek org umno, tapi masa tarik depa sokong kita, buka minda depa.satu lagi jangan hina mana-mana bangsa, termasuk MAMAK, kita berjuang kerana islam...Islam untuk semua.

April 8, 2009 11:55 AM
Anonymous jinbara said...

salam...
hahahaha geng perak bangkit mne x kan senyop je...kesian dia minta restu tp kalah besar jg hahahaha 2 bukit beb kalah... tu la orng dh nk berubah tp puak2 pencacai b end nie msh x nk berubah...sp2 ada brng parti ppp bg kat depa ye...kesian dia kesian dia...

April 8, 2009 12:01 PM

cekodokmasin said...

Allooo Manikumar,
Lori potong 1... Muhahaha

rmf said...

Lawak aku baca komen korang nih.. tambahan lak yang dari PR...

Zamry kadir tu mamak dan Islam, korang hamput cukup cukup... tetapi korang lupa dia mmg seorang islam..

Tetapi Gobalo, Cina yang dah jadi ulama tu, dah tentu Kapir Harbi nya.. korang sanjung... DAP korang sanjung..hairan lak aku...

kalu nak bandingkan Zamry kadir dgn India dgn cina seko nih aku rasa Islam lagi Zamry ..sbb boleh gak gi Mekah tunaikan haji, yang dua eko yang korang sanjung tu.. kalau ada fatwa baru.. mana la tau.. boleh tunai haji kot.. Si Kapir Dua eko tu.. Opss silap Ulama Kapir Harbi tu..Cepat keluarkan Fatwa,,,,

Alias Mohd Yusof said...

BN kalah, Salah siapa kali ini?
Pak Lah dah turun, takkan nak salahkan Pak Lah.
Dakwaan selama ini yang mengatakan orang tak suka UMNO dan BN adalah kerana Pak Lah sudah tidak boleh pakai lagi.
Pak Lah telah jadi lembu korban orang UMNO, tapi UMNO tetap kalah juga.
Jadi kekalahan di Bukit Gantang dan Bukit Selambau hendak salahkan siapa. Adakah kerana orang tidak suka sebab Najib jadi PM?
Atau adakah Mahyudin Yassin yang salah kerana telah mendesak Pak Lah turun dari PM?
Atau adakah Mahathir yang salah kerana menyibuk berkempen, dia lupa orang Melayu sudah tidak suka dengan dia? Dia hanya lebih perasan.
Jadi sapa nak jadi lembu korban UMNO kali ini? Yang pastinya Najib tidak akan sanggup hendak menghulurkan lehernya untuk disembelih.

Rasanya Najib perlu membubarkan parlimen untuk mendapat mandat rakyat yang sebenar.

Anonymous said...

Salam..

APAPUN KEPUTUSANNYA,ADA SATU RAHSIA BESAR DI DALAM BLOGGER PEMBELA NEGARA.

AWAS PERAK BANGKIT!!

ADA MUSUH DALAM SELIMUT DI DALAM BPN!! HAMPIR SEPARUH ECXO BPN MUSUH DALAM SELIMUT!! JAGA-JAGA!!

MUSUH INI MENCARI KELEMAHAN KITA!! MEREKA MENYAMAR,BERPURA-PURA MENJADI EXCO. KERANA MEREKALAH KITA KALAH DI BUKIT GANTANG DAN SELAMBAU!!

ROMBAK BALIK EXCO BPN!! JANGAN BUBAR!! KITA MASIH DI PERLUKAN SEBAGAIMANA UMNO DAN BN MASIH DI PERLUKAN!!

AWAS!! ADA MUSUH DALAM SELIMUT DI DALAM EXCO BPN SEPERTIMANA EZAM MD NOR YANG BERPURA-PURA MEMASUKI UMNO. LOKMAN NOR ADAM DAN CUCU TUN GHAFFAR BABA.

RAZ!!

AKU TAHU KAU NI PENYOKONG PR!! KAU TAK USAH NAK BERSELINDUNG!! NAK KAFIRKAN ORANG LAIN!! PANDAI KAU PAKAI REVERSE PSYCHO YE?? BLAH LA KAU DARI BPN!! BPN TAK PERLUKAN KAU LAGI PENGKHIANAT!!

Senapang Patah said...

http://senapang-patah.blogspot.com/2009/04/bn-tumbang-di-bukit-gantang-kerana.html

Z-MAY said...

adakah najib kan pilih lebih ramai wakil sabah dan sarawak dalam kabinetnya? adakah wakil negeri2 yang dijajah pembangkang akan dipinggirkan? Bagus juga kan...?

org berbudi kita berbahasa...

Anonymous said...

steady..rock kapaakk

Anonymous said...

tak sangka la pulak aku yang ong tee keat tu islam. tang sangka la pulak aku samy vellu dh masuk islam.

pakatan UMNO-BN pakatan islam rupanya. kahkahkah
kahkahkah. kahkahkah. kahkahkah.

kau sekolah setakat derejah berapa?
sekolah mana dulu? kahkahkah.
BPN ni amende? berapa sen sekati?
aku nak beli. ade jual di Giant taman permata? kahkahkah. kahkahkah. kahkahkah.

BPN ANAK HARAM said...

UMNO Terus Mara untuk Berukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Semua!

Bersatu kita bersatu, di bawah si Najib Penipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Altantuyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mongoliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

Salam..

APAPUN KEPUTUSANNYA,ADA SATU RAHSIA BESAR DI DALAM BLOGGER PEMBELA NEGARA.

AWAS PERAK BANGKIT!!

ADA MUSUH DALAM SELIMUT DI DALAM BPN!! HAMPIR SEPARUH ECXO BPN MUSUH DALAM SELIMUT!! JAGA-JAGA!!

MUSUH INI MENCARI KELEMAHAN KITA!! MEREKA MENYAMAR,BERPURA-PURA MENJADI EXCO. KERANA MEREKALAH KITA KALAH DI BUKIT GANTANG DAN SELAMBAU!!

ROMBAK BALIK EXCO BPN!! JANGAN BUBAR!! KITA MASIH DI PERLUKAN SEBAGAIMANA UMNO DAN BN MASIH DI PERLUKAN!!

AWAS!! ADA MUSUH DALAM SELIMUT DI DALAM EXCO BPN SEPERTIMANA EZAM MD NOR YANG BERPURA-PURA MEMASUKI UMNO. LOKMAN NOR ADAM DAN CUCU TUN GHAFFAR BABA.

RAZ!!

AKU TAHU KAU NI PENYOKONG PR!! KAU TAK USAH NAK BERSELINDUNG!! NAK KAFIRKAN ORANG LAIN!! PANDAI KAU PAKAI REVERSE PSYCHO YE?? BLAH LA KAU DARI BPN!! BPN TAK PERLUKAN KAU LAGI PENGKHIANAT!!

YB Raz Gothic said...

waaa kali ni ramai sungguh orang komen aku..rasanya aku kena ikut cara perak bangkit baru aku jadi popular kot hua hahahaha

terima kasih terima kasih

Wong Pencen said...

YB Raz Gothic

Layakkah laman blog ini dinamakan Kingdom of Heaven. Melihat hasil tulisan YB Raz Gothic, terutama baris akhir yang berwarna merah dengan huruf besar, saya pasti nama Kingdom of Heaven tidak layak digunakan.

Heaven sebenarnya terlalu indah dan suci. Keindahannya tidak akan dapat kita bayangkan kerana kuasa akal kita memang tidak mampu membayangkannya.

Sesuatu yang paling indah yang ada dunia ini sekalipun tidak boleh disamakan dengan Heaven. Ungkapan kotor yang digunakan dalam laman blog ini mungkin berada pada tahap mempersendakan Heaven.

Ada baiknya YB Raz Gothic berhenti dari menggunakan kata-kata lucah dan ungkapan yang boleh jadi bertaraf FITNAH kalau mahu terus menggunakan nama Kingdom of Heaven untuk laman blog ini. Tidak cukup dengan berhenti menggunakan ungkapan tersebut untuk posting yang akan datang, YB Raz Gothic wajar membuangkan semua ungkapan kotor dari semua catatan dalam laman blog ini.

Malah yang lebih baik, tukarkanlah nama laman blog ini supaya ia benar-benar bersesuaian dengan isi kandungannya.