Geng Bas Sekolah

August 28, 2012

Pemimpin Pembangkang Rogol Anak Sampai Bunting ?


Sejak semalam aku perasan pasal cerita ada seorang pemimpin pembangkang yang sedap main dengan anak sendiri ni. Tapi memandangkan masih belum ada cerita sahih, jadi akupun malas nak ambil tahu. Dan sekarang banyak pula yang membuat spekulasi tentang cerita ni.

Sehingga petang tadi ppj dan blogger Laksamana Jebat menanti berita terkini dari balai polis tempat pemimpin kanan parti pembangkang di Negeri Pahang ini yang telah ditahan polis berhubung kes rogol anak bawah umur.

Namun maklumat terperinci masih tidak dapat didedah kerana kertas siasatan masih dijalankan. Apa yang ppj dapat tahu petang tadi Pemimpin tersebut tidak mengaku memperkosa anak kandung beliau yang masih dibawah umur. Bukan sahaja mengandung malah telah melahirkan anak hasil perbuatan terkutuk itu. - Sumber

Sampai sekarang akupun masih tak pasti sama ada cerita ini benar ataupun tidak. Dan akupun taknak buat andaian sendiri siapakah pemimpin pembangkang tu. Tunggu sampai betul sahih cerita ni, barulah aku sambung semula cerita ni. Kalau cerita ni sekadar bahan penyedap atau syok sendiri orang tertentu, aku takkan sambung ler. Buang masa je layan karut bodoh kalau sekadar nak buat gempak.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

No comments: