Geng Bas Sekolah

July 18, 2012

Free Malaysia Today Fuck !


Portal berita Free Malaysia Today (FMT) hari ini memohon maaf kepada Lynas Corporation Limited kerana sebelum ini menerbitkan artikel-artikel yang mendakwa bahawa kilang memproses nadir bumi milik syarikat itu tidak selamat.

Mtoday News Sdn. Bhd. yang mengoperasikan FMT dalam satu kenyataan ringkas di portal itu berkata, pihaknya memohon maaf atas semua penerbitan mengenai Lynas memandangkan dakwaan-dakwaan yang diterbitkan tiada asas saintifik.

“Kajian mengenai peraturan kilang memproses Lynas telah dilaksanakan secara menyeluruh dan terperinci," jelas kenyataan itu. Permohonan maaf oleh portal berita itu dikeluarkan di Mahkamah Tinggi, di sini hari ini. - UTUSAN


Kepala abah kau minta maaf. Kau dah buat fitnah bertahun tahun, lepas tu senang senang je nak minta maaf. Kau ni sama je macam Hj Hadi. Hasut orang, tipu orang berpuluh tahun konon buat negara islam, last last selamba badak je hj hadi cakap negara islam tak wujud.

Pembangkang ni semua patut direjam je dengan batu bata sekor sekor sampai mati. Hidup lamapun menyusahkan orang je.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

1 comment:

Jeffry said...

KEHKEHKEH KLU DH DASAR PENYANGAK TU PENYANGAK GAK BROO...DIORANG MANE KESAH..JANJI FITNAH...HARKK PTUIHH