Geng Bas Sekolah

July 12, 2011

Pemimpin PAS Sendiri Mengaku Rusuhan Itu Bodoh

Paling mengejutkan kata pemimpin PAS itu kepada Pisau, " hang nak tau tak,Memorandom pun depa tak buat nak serah apa?,bukan niat depa nak serah kat pagar Istana,saja nak bagi ramai di tengah KL"
katanya " Pasal tu ramai pemimpin PAS yang tak turun sebab tak berapa setuju cara demo tu dirancang,Hj Hadi tu dah kena tipu dengan Anwar dan Ambiga" " Mana ada presiden parti DAP dan PKR kena cekup,hang tengok last last Hj Hadi yang kena tangkap,siapa yang pandai ? siapa yang bodoh kat sini"

Katanya lagi "sekarang ni sibuk nak tutup gagalnya Bersih,alih cerita Polis zalim, tv siarkan Polis bagi solat dan makan,siapa yang zalim sebenarnya?,cerita pasal Bersih dah tak dengar" "Ana percaya lepas ni susah nak dapat sokongan lagi kalau nak buat demo besar besaran pasal Pak Shiekh dah bunuh kepercayaan orang kita secara keseluruhan dengan eksyen sakit atas katil tu" - Pisau.Net



Memang betullah rusuhan hari tu memang takde motif. Sekadar saja suka suka je sebab nak popularkan balik Pakatan Ahzab. Pmimpin PAS sendiri mengaku rusuhan itupun gagal dan polis tak zalim. Tiba tiba ada pulak pengikut bangang cakap polis tu zalim. Lawak dowh. 

Tapi tak boleh salahkan dorang juga sebab dorang ni cuma dengar cakap badut badut politik PAS macam mat syabu, mahfuz dan khalid gereja. Kalau dengar cakap badut, memang sahlah takde cerita benar yang keluar. Yang keluar hanya cerita karut lagi syirik. 

Tanya Pok Nik? Lagi haru kalau dengar cerita orang tua tu. Lebih baik korang baca Quran daripada dengar ceramah orang tua tu. Sekurang kurangnya Al Quran tu boleh bagi syafaat pada korang. Pok Nik nak bagi syafaat camner sedangkan diri dia sendiripun belum tentu selamat atau tidak di akhirat nanti.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

2 comments:

KL BOYZ said...

harap dapat dilink blog hamba disini..Terima Kasih..
http://klboyzwangsa.blogspot.com/

YB Raz said...

kl: aku dah lama follow blog ko bro..tapi nak letak link kat blog aku ni susahlah sikit sebab dah penuh.