Geng Bas Sekolah

July 1, 2011

Contest The Best Picture of You


Korang nak join satu contest tak? Ala bukan susahpun. Tak payah turun berdemo otak kuning kalau nak menang. Syarat dia mudah je.

1) Mestilah seorang blogger yang ada blog sendiri.

2) Bagi yang belum follow blog ini, Kena follow blog Sofea untuk lebih senang di update. Lepas contest terpulang pada korang nak unfollow atau stay.

3) Buat satu entry yang bertajuk " Saya/Aku/I join Contest The Best Picture of Me :) "

4) Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada http://engkusofea.blogspot.com/2011/06/contest-sulung-sofea-ada-orang-nak-join.html

5) Upload satu gambar SOLO anda yang anda paling suka (FAV PIC ) ( Nak upload banyak banyak pun boleh tapi gambar yang pertama yang akan dipilih ) tapi please jangan gambar muka sahaja okay :)

6) Ceritakan sedikit kenapa anda rasa Gambar tu Best ? Nak cerita banyak pun takpe asalkan tidak membosankan JUDGERS : )

7) Tag 3 orang rakan anda

8 ) Dan WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY SAYA YANG INI :)

8) Contest ini akan berakhir pada 30 Julai. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan )

So senangkan syarat dia ^_^". Tak payah nak posing posing pakai baju kuning ataupun pergi minum air FRU. Dok rileks rileks, posing cantik cantik pastu ambik gambar. Syarat dah cerita. Tapi apa pulak hadiah dia? Meh kita tengok

2 First Prize Winner each will win
1 x Mystery Prize
1 x Colourful Inner
2 x Selendang Bercorak ( Random Pick )
2 x Various Tudung Accessories

2nd Prize Winner
1 x Mystery Prize
2 x Selendang Bercorak ( Random Pick )
2 x Various Tudung Accessories

3rd Prize Winner
1 x Mystery Prize
1 x Selendang Bercorak ( Random Pick )
2 x Various Tudung Accesories

Sekali hadiah dia tudung daaa ^_^". Tapi takpe kalau korang jantan dan gatal nak join pun boleh. Takde hal punya. Kalau blogger Milo Suam dan Tulang besi mesti dorang suka pakai tudung tudung ni kan hehehehe.

Untuk maklumat lanjut, korang boleh klik sini

Aku rasa blogger Tieah boleh join contest ni. Tapi kalau bro Jeffry nak joinpun apa salahnya hehehehe.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

2 comments:

Jeffry said...

KLU MILOSUAM NGAN TULANG BESI JOIN MMG BLEY MENANG BROO. KATEGORI PASANGAN SEKS TERLAMPAU! KEHEKEHKEH

YB Raz said...

keff: kekekekeke