Geng Bas Sekolah

June 14, 2011

Vlog Yuyu Zulaikha - Blogger Milosuam Cuba Usha Line Yuyu?




Yuyu Zulaikha ni antara blogger femes kat Malaysia. Lebih femes daripada blogger Milosuam ataupun Taruna Aduka celaka tu. Orangnya simple, takde suka cakap merapu dan berlagak macam Nik Aziz atau pakcik Anwar. Lebih cantik daripada kak Zah anak pakcik Anwar tu dan of coz lah berjuta kali lebih cantik dan molek daripada Zuraidah Mak Lampir hehehehe.

Kalau ada masa, boleh datang blog dia. Klik sini nak pergi blog dia. Support Blogger Malaysia Peace ^_^"

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

14 comments:

Shacklesmith said...

comey2 belaka adik2 kte ni kn? hehe.. lg comey bla btudung shawl.. ^^ btol x?? hahaha

buaya said...

salam ziarah

jom ke blog buaya dan jadi followe sekali k

y u y u Z u l a i k h a said...

alamakkkkkk! alamakkkkk! malu... T_T tak femes mane pun :'( tak sampai pun 1% rakyat malaysia baca ^^

YB Raz said...

shack: memang comel..ni rasa nak muda balik ni hehehehe

YB Raz said...

buaya: insyaallah

YB Raz said...

yuyu: alamak!! yuyu datang lah. Adoi malu lak rasanya theee heee

Isteri Encek Bard said...

comel kan yuyu nie

Anonymous said...

muka macam kaki blow job belakang mati cho kit jer! buat kote aku tak naik 3 hari...chhishh buat suey jer msk.

Rafikasastras said...

Salam. Ini rupanya yuyu yg ayu ;)

YB Raz said...

isteri: yup comel

YB Raz said...

anon: apalah punya buruk akhlak ko ni kan..aikk belakang chowkit? mesti ko suka pergi sana kan kan kan..ko sama spesis dengan anwar ibrahim erkk hehehehehe

YB Raz said...

Rafika: yup dialah Yuyu

Yuyu Zulaikha said...

terima kasih cik anon :)

YB Raz said...

yuyu: saya bukan cik anon lah huhuhu