Geng Bas Sekolah

June 17, 2011

Lyssa Secret





Hari aku nak kenalkan satu lagi blog yang popular. Blog ni best brooo. Malah korang boleh dapat pelbagai tutorial nak hias blog korang tu. Aku takdelah ikut semua tutorial tu sebab nanti blog ini jadi macam blog awek pulak.


Korang boleh klik sini Lyssa Secret. Ataupun korang boleh klik je banner dia yang aku dah siap tempel kat blog aku ni. Support Blogger Malaysia Peace ^_^"

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

5 comments:

K O R I E said...

ini belog politik kea apa?
asal tetiba naik lysa secret plak
huhu~ ;)
gurau jea

YB Raz said...

korie: blog ini ikut mood tuan dia..kalau tuan dia rasa nak berpolitik, maka keluarlah bab politik.

thanks for coming

Lyssa Dollixious said...

hehe . trimass sebab pomote blog Lyssa . Wah !! Tak sangka , ada jugakk lelaki yang meminati nak blaja tutorial di blog Lyssa tuh . thnxx a lot ^^

YB Raz said...

lyssa: u welcome..saja mengisi masa lapang :)

Nana Genealogy said...

sy pOn suke hak blog lyssa ni..