Geng Bas Sekolah

June 18, 2011

Doodles Itu Bukan Dodol

Aku baru belajau membuat doodles. Doodles ni bukan kuih dodol. Ianya sejenis lukisan macam ni. Kira macam koranglah dalam bentuk lukisan. Seyes doodles aku buruk gila. Mengeletar tangan nak buat bro. Tapi apesal rambut dia smart semacam?. Itu rahsia hehehehe.

Nak tahu macam mana buat doodles boleh klik sini.

Kalau korang perasan, blog Malaysia Heaven sekarang dah macam bukan blog politik je kan. Ini semua kerana aku nak berubah (klik sini). Walaubagaimanapun aku tak berniat nak jadikan blog ini menjadi blog kisah peribadi 100%. Masih ada kisah politik tetapi diselitkan dengan cerita lain. Nak berubah tapi gaya penulisan masih ganas huhuhuhu.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

1 comment:

Jeffry said...

CAMPAK KAT SANGKAR JERUNG PON OKEH GAK BROO KEHKEHKEHKEH