Geng Bas Sekolah

March 23, 2011

Datuk T Pembawa Sial

Gambau Google
Siapa datuk T ni. Tiba tiba je dajalni muncul dengan video seks. Dahlah bawa video seks lucah, lepas tu buat cerita pulak. Kononnya tu video pakcik Anwar. Tak pasal pasal pakcik Anwar tak payah bagi DNA. Tapi botol air, berus gigi dan tuala kecil diambil sebagai bahan bukti. Kesian pakcik Anwar hehehehe.

Aku syorkan datuk T ini ditangkap polis atas tuduhan memiliki bahan lucah. Tak kiralah video lucah tu video sape. Tapi dia tetap bersalah kerana memiliki bahan lucah. Datuk T perlu ditahan dibawah Akta Penapisan Filem 2002 :

Seksyen 5
Tiada seorang pun boleh:
  1. Ada atau menyebabkan dirinya ada dalam milikan, jagaan, kawalan atau pemunyaannya; atau
  2. Menyebarkan, menayangkan, mengedarkan, mempamerkan, membuat, mengeluar, menjual atau menyewakan apa-apa filem atau bahan publisiti filem yang lucah atau yang selainnya bertentangan dengan kesopanan awam
Hukuman
Seksyen 5(2)
Mana-mana orang yang melanggar subseksyen (1) melakukan suatu kesalahan dan apabila disabitkan boleh didenda tidak kurang daripada sepuluh ribu ringgit dan tidak lebih daripada lima puluh ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi lima tahun atau kedua-duanya.

Tangkap datuk T ini segera. Tak kiralah apa alasan yang dia digunakan. Salah tetap salah.

2 comments:

d_tieah said...

Kan.. Hahahaa.. T tu bukan Tieah tau.. Ngee :)


Entry Terbaru 1 : Alkisah Sweet Couple Dan Sekuntum Bunga Ros
Entry Terbaru 2 : Giveaway Kerjasama Anati Soki & MFS

YB Raz said...

tieah: betul ke bukana wak hehehe