Geng Bas Sekolah

January 2, 2011

Gayboy Adalah Spesis Terancam Dan Perlu Dilindungi?

KUALA LUMPUR 1 Jan. - Pusat aktiviti kumpulan pengamal seks songsang atau kelab gay di negara ini dikesan bergerak secara tersembunyi dan sukar dikesan malah dipercayai 'dilindungi' golongan orang kenamaan (VIP).

Seperti 'tidak boleh disentuh', agensi penguat kuasa turut berhadapan cabaran menjalankan operasi di lokasi-lokasi panas yang dikenal pasti menjalankan aktiviti seks songsang.

Selain berselindung di sebalik premis urut, pusat hiburan, kelab gay telah lama wujud tetapi menggunakan nama persatuan atau pertubuhan yang sah.

Difahamkan, kebanyakan golongan gay terbabit terdiri daripada mereka yang berpendidikan tinggi, profesional, tokoh korporat dan selebriti.

Jika dilihat blog-blog dan laman sosial popular Facebook turut mendedahkan 'keberanian' golongan gay itu berkongsi pengalaman peribadi dan kehidupan mereka sebagai pengamal seks songsang.

Menurut sumber, VIP terbabit dikatakan pernah menghubungi dan memberi amaran keras kepada pihak penguat kuasa sekiranya premis-premis kelab gay terbabit diserbu.

"Maklumat peribadi seperti nombor telefon penguat kuasa dengan mudah dia perolehi, sedangkan kita pula gagal menghubungi kembali talian digunakannya," katanya ketika dihubungi Mingguan Malaysia di sini hari ini.

Sementara itu, Pegawai Turus Bahagian Kongsi Gelap, Judi dan Maksiat (D7) Kuala Lumpur, Deputi Supritendan Razali Abu Samah berkata, polis mengenal pasti empat kelab gay yang berselindung di sebalik pusat urut di sekitar ibu negara.

Katanya, ia berdasarkan penemuan gambar-gambar lelaki berbadan sasa yang tidak berbaju diletakkan dalam premis selain penemuan kondom-kondom telah digunakan.

Tambahnya, selain itu, terdapat juga iklan urutan batin B2B (badan ke badan) yang menawarkan khidmat seks songsang.

Sumber: Utusan Malaysia

Hahahaha tergelak aku bila ada pihak di negara ini yang baru sedar institusi gay kat negara ni dilindungi oleh golongan vip. Benda ni dah lama berlaku. Tu kes pakcik Anwar tu apa? Bukan gay ke kalau dah main belakang jantan hahahahahaha.

Di barat, golongan politikus, artis dan jutawan atau dikenali sebagai vip jugalah yang menyokong aktiviti gay. Hanya orang yang mempunyai kuasa dan pengaruh saja yang mampu memberi perlindungan kepada perbuatan songsang ni.

Jangan bagi peluang pada sesiapa tak kira vip atau pendatang asing. Kasi sumbat je kedalam penjara. Jangan lupa bawa sekali pakcik Anwar hehehehehe.

Ni aku ada satu link blog budak gayboy. Korang mesti tengok. Ada banyak muka budak melayu dalam ni hehehehe. Klik sini yek

2 comments:

YANG GAMBI said...

YB Raz, agak-agak puak-pauk gay kat Malaysia ini akan lebih menunjukkan taring kalau si gay Anwar diberi kerusi PM......

YB Raz said...

ygambi: itu sudah semestinya..bapak gay dah jadi bos..sudah tentu golongan gay akan dibantu.