Geng Bas Sekolah

January 25, 2011

Anwar Ibrahim Dibaling Selipar Oleh Remaja

Ceramah pakcik Anwar langsung tidak mendapat sambutan daripada penduduk Tenang. Sudah sabtu lepas dia kena boo. La ni pulak orang buat tak tahu je. Nampak gayanya pakcik Anwar ni memang takde market dah. Dah tak laku. Gayboy tua, siapa yang suka hehehehe.










7 comments:

Anonymous said...

mamat dekat gambaq second last tu bukan pernah kata kat si mamat sebelah dia Al-Juburi ka? hee..hee..nak buat macam mana kena la jilat pungkoq dia balik...TG N.ajis suruh

MPP said...

Gayboy tua...hahahaha. Mantap baii gelaran tuu...

YB Raz said...

anon:eeee geli hakhakhak

mpp:pinjam gambau hang ni sat

Anonymous said...

mat sabu dudok sebelah anwar aj-jubori...kah...kah...kah.
dulu bukan main kutuk anwar...sekarang bolih duduk sama2.
dah terasa sedap berjubor la tu..
sesuai dah la...
sorang kaki tutoh jubor...sorang kaki main bini orang...kah..kah...kah..
errr...anwar pun tutoh bini orang juga...jangan2 mat sabu pun tutoh jubor sama...
sehati sejiwa nampak...
orang tua dok pesan...jangan suka2 kata orang...sekarang sendiri pun suka jubor..
ustad mat sabu AL-BUNTOTI.

Jeffry said...

JGN LUPE BRO. DIA KAN ANAK DIDIK BUSH. KLU BUSH KENE BALING DGN KASUT DIA KENE BALING LAK DGN SELIPOR BARU ADIL KEHKEHKEH

lalink7 said...

gayboy? gulp!

YB Raz said...

jeffry: tapi selipar tu kecik sangat..lagi elok direjam terus hehehe.

lalink: terkejut hehehe