Geng Bas Sekolah

November 16, 2010

Selamat Hari Raya Aidiladha



Aku ingin ucapkan selamat hari raya aidiladha kepada semua umat islam tak kira dimana berada tanpa mengira fahaman politik. Politik politik juga tapi ada masa kena cool down juga betul tak pakcik Anwar. Tahun berapa ekor lembu pakcik Anwar buat korban? Anak ikan tak ley lah ye pakcik hehehehe.

Dan tak lupa juga puak puak pak janggot tu. Jangan dok meroyan di hari raya ni. Tak baik tau hehehe. Kang Nik Aziz doa kasik pecah buntut baru tau hehehehe.

Puak puak parti kafir tu tak payah ler aku nak wish. Takde pekdahnya. Takpe selagi korang hidup bolehlah korang putar semua isu, tuduh kami orang islam ni rasis. Nanti hari Judgement Day korang tahulah siapa yang benar siapa yang salah.

2 comments:

bRAVEhEART said...

Salam bro,
Selamat Hari Raya Aidil-Adha. Semoga persahabatan kita juga akan tetap berkekalan ~ BH

YB Raz said...

terima kasih saudara