Geng Bas Sekolah

November 16, 2010

Raja Petra Menyalak Nyalak Kehausan


KUALA LUMPUR 15 Nov. - Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim menerima satu lagi tamparan hebat apabila 'senjata sulitnya' yang selama ini digunakan untuk memfitnah kerajaan mula 'makan tuan'.

Ini kerana Raja Petra Kamaruddin yang selama ini menjadi 'senjata sulit' beliau, mula melepaskan 'peluru' ke arah Anwar sendiri apabila mendakwa, ketua pembangkang itu juga merupakan pengacau dan 'kuda trojan' dalam UMNO suatu ketika dahulu.

Raja Petra yang kini melarikan diri ke London berkata, jika Anwar boleh mengingatkan ahli PKR supaya berhati-hati dengan 'kuda trojan' yang dipercayai dirujuk kepada Datuk Zaid Ibrahim, beliau juga layak dilabelkan dengan gelaran yang sama.

"Jika kesetiaan Zaid dipersoal kerana mahu bertanding jawatan Timbalan Presiden sehingga digelar pengacau, 'kuda trojan' serta dilabel cuba memecahbelahkan parti, bagai manapula dengan tindakan Anwar sewaktu dalam UMNO dahulu?

"Anwar mencabar jawatan Ketua Pemuda UMNO yang disandang (Datuk) Suhaimi Kamaruddin pada 1982, iaitu tahun pertama menyertai UMNO. Ketika itu kesetiaannya juga belum terbukti dan boleh dianggap sebagai 'kuda trojan'," katanya.

Sumber: Utusan malaysia

Sama jugalah dengan banduan buangan ni. Semua orang tahu pakcik Anwar ni kuda trojan. Tak payahlah nak buat buat baik dengan buat cerita pasal pakcik Anwar.

Siapa Raja Petra ni, semua orang kenal. Pemfitnah tegar yang wajar dihukum sula. Seorang penipu, kaki botol dan kaki maksiat. Chop raja segala maksiat terlekat di dahi Raja Petra.

Kalau jumpa Raja Petra dengan pakcik Anwar, belasah Raja Petra dulu. Sebab dia ni lebih berbahaya kepada umat islam. Fitnah yang dicipta Raja Petra ni jelas memecahbelahkan umat islam dan menimbulkan keresahan rakyat.

3 comments:

Anonymous said...

hahahaa setuju, raja petra nak tunjuk baik konon, masa nak hentam gomen tak ingat buat buat lupa, gamaknya pak nuar potong "gaji" kot tu hangin semcm keluar cheta dlm kain...

Jgn dok percaya kepala lut sinar ni...

Jeffry said...

KLU AKU NAMPAK ULOR, RPK & ANUWAR..AKU BEDAL RPK DGN ANUWAR DLU SAMPAI LEMBIK KEHKEHKEH

YB Raz said...

anon: biasalah orang macam ni..sama spesis anwar juga..sanggup buat apa saja untuk survival sendiri.

jeffry: bedal jangan x bedal hehehe