Geng Bas Sekolah

October 6, 2010

Ingat Diliwat Tapi Rupanya....

Satu sidang akhbar - yang dipercayai ada kaitan dengan perbicaraan liwat terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim yang sedang berjalan - oleh bekas pembantunya, Rahimi Osman, dibatalkan ekoran gangguan oleh satu kumpulan pengganas india.

Sidang akhbar itu sepatutnya diadakan di restoran Lotus di Klang pada jam 4 petang hari ini, tetapi kemudiannya dibatalkan ekoran kemunculan kumpulan tersebut.

Rahimi memberitahu wartawan bahawa dia telah membuat laporan polis di ibupejabat polis daerah Klang pada jam 2 petang ini berhubung dua akuan sumpah (SD) yang dibuat pada 2008.

Peguam Rahimi - S Ravi Chandran - berkata laporan polis dibuat untuk menyatakan bahawa dua akuan bersumpah itu adalah tidak tepat.

Akuan bersumpah itu ada kaitan dengan perbicaraan liwat Anwar yang sedang berjalan, di mana beliau dituduh meliwat seorang lagi bekas pembantunya, Saiful Bukhari Azlan.

Menurut polis Klang, Rahimi telah membuat laporan polis, mendakwa dia telah dipaksa oleh orang Anwar supaya membuat dua akuan bersumpah tersebut.

Sumber : PapaGomo dan Pisau

Oow ingat mamat ni kena liwat tapi rupanya dia buat report berikutan penipuan didalam borang akuan sumpah yang membabitkan kes liwat pakcik Nuar dan Saiful.

Bertambah pening apabila sekumpulan pengganas india Hindraff telah menyerang dan menimbulkan ketidaktenteraman awam apabila mamat ni cuba membuat sidang akhbar.

Kemelut parti kencing rakyat semakin meruncing. Siapakah mamat ini sebenarnya dan apakah tujuan sebenar dia membuat report polis? Atau ini adalah salah satu permainan pakcik Nuar untuk melengahkan kesnya?



Takpelah pakcik Nuar. Selagi pakcik hidup, bolehlah pakcik lari sana, tipu sini. Didalam kubur nanti pandai pandailah pakcik jawap ye. Time tu peguam kafir itupun sudah tidak boleh menolong pakcik lagi.

2 comments:

YANG GAMBI said...

YB Raz, inilah cara si peliwat ni berputar belit.... semua peluang digunakan untuk melambat-lambatkan perbicaraan..... keling Hindraf pun buat-buatlah macam dalam film Tamil....

YB Raz said...

kalau dah salah, memanglah banyak alasannya..cuba kalau dia betul, cepat je nak settle kes.