Geng Bas Sekolah

August 19, 2010

Penyokong PKR Kepanasan Akibat Keghairahan Pakcik Nuar

Sejak kes pakcik Anuar mencium seorang lelaki di Mahkamah tempohhari, ramai penyokong PKR mula mengelupur kepanasan. Sampai ada diantara mereka sudah tak larat nak berpuasa. Mereka sudah tenggelam punca apabila pakcik Anuar tanpa segan silu mencium seorang lelaki dikhalayak ramai. Maka dengan ini sah lah pakcik Anuar merupakan dot dot dot.Salah seorang penyokong tegar merangkap anak saudara pakcik Anuar, Chegubard berkata "lelaki itu adalah adik pakcik Anuar iaitu Rusli Ibrahim". Kah kah kah punya dahsyat dia punya spin. Adik pakcik Anuar tiba tiba boleh jadi muda. Siap bagi bunga kaler purple tu kah kah kah. Ini mesti menuntut ilmu spin dari Nik aziz dan Guan Eng. Silap silap ada sijil tauliah dari RPK.Opsss dengar cerita pakcik Anuar sekarang ni tengah sakit kepala. Sakit kenapa tak tahulah. Agaknya ada gayboy dah mandrem sama dia kot kah kah kah (klik sini).

Tamat Hikayat Malaysia Heaven. Selamat sempurna yang membaca dia dan segala yang menengarkan dia, istimewa yang menyuratkan dia, dipeliharakan Allah subhanahu wataala apalah kiranya dari dunia datang ke akhirat, berkat syafaat Nabi Muhammad mustafa, sallallahu alaihi wasaalam.

2 comments:

YANG GAMBI said...

YB Raz, Allah telah memperlihatkan satu persatu segala kemungkaran si Anwar..... Nik Aziz saja yg masih belum menerima pertunjuk...

YB Raz said...

nik aziz sebenarnya tahu.mustahil dia tak tahu sedangkan mat syabu dan karpal juga mengaku anwar peliwat.

tapi kini nik aziz sengaja membuat tak tahu kerana mahukan kuasa. begitulah politik sehingga boleh memusingkan kepala orang berserban.