Geng Bas Sekolah

March 18, 2013

Gambar Bogel Anwar ?


Baru baru heboh satu dunia tentang gambar yang dikatakan pakcik Anwar sedang melakukan tutttt dengan jantan. Aku sendiri tak pasti sama ada ini memang pakcik Anwar ataupun tidak. Tapi yang aku memikir sekarang, adakan penyebaran gambar gambar sebegini mendatangkan kesan positif ataupun negatif kepada BN ?

Serius aku cakap, kita sebenarnya tidak memerlukan taktik sebegini untuk memenangi PRU. Bukan budaya kita menyebarkan benda benda aib sebegini. Penyebaran video pakcik Anwar dengan pelacur dahulu sudahpun memberikan kesan yang cukup hebat kepada pakcik Anwar dan Pakatan. Tetapi jika menggunakan taktik yang sama, dikhuatiri ianya akan bertukar kepada simpati.

Jangan lupa, pakcik Anwar adalah pakar manipulasi. Dia boleh menukar perkara salah menjadi seolah olah benar. Boleh membuatkan ramai orang berlutut, menanggis dan sanggup mati kerananya. Menjelang PRU, sepatutnya kita tak perlu gunakan isu isu sebegini.

Lagipun kita adalah lebih BAIK dari mereka. Jika mereka menggunakan fitnah, sihir dan syaitan untuk melawan kita, mengapa kita juga perlu menggunakan cara yang sama seperti mereka.

No comments: