Geng Bas Sekolah

November 22, 2011

Fuziah Salleh Hina Azan Ismail Selepas Kecewa ?


Macam macam hal yang dibuat oleh makcik Fuziah ni. Lepas satu fitnah, dia buat pulak fitnah lain. Terbaru dia boleh kantoi sebab apa dia beriya iya benar mengutuk kilang Lynas. Rupa rupanya semua ini hanyalah gimik politik sahaja.

Dahulu Azan Ismail yang merupakan Ahli Parlimen Indera Mahkota telah meletak jawatan sebagai Timbalan Pengerusi PKR Pahang. Disebabkan Azan Ismail ni meletak jawatan, maka tahulah orang ramai yang PKR ni memang parti tak boleh pakai. Sampaikan 300 ahli PKR keluar parti disebabkan mereka sedar yang PKR ni memang tak boleh percaya.

Disebabkan PKR Pahang hampir lumpuh, makcik Fuziah buatlah fitnah terhadap kilang Lynas. Dia buat fitnah sebab nak alihkan isu dalaman PKR Pahang daripada umum. Ala macam biasalah yang Boss dia buat. Tunda kes liwat dan ganti dengan isu lain. Taktik seperti ini jugalah yang digunapakai oleh makcik Fuziah.

Dan baru baru ni, penyokong kuat makcik Fuziah hentam teruk Azan Ismail dalam twitter. Dia pertikaikan kenapa Azan Ismail tak kecoh pasal Lynas. Memanglah Azan Ismail tak kecoh sebab isu Lynas tu cuma fitnah yang sengaja dibuat oleh makcik Fuziah je. Bukannya isu betul.

Semuanya sebab nak tutup bukti yang PKR Pahang sekarang tengah bergolak dengan pelbagai masalah dalaman. Bukan setakat itu, puak PAS Kuantan juga sahkan yang makcik Fuziah ni juga tak boleh dipercayai. Terlalu jarang melihat pengundi dikawasannya.

Kalau dah ahli PAS yang merupakan geng sendiri sahkan yang makcik Fuziah dan PKR Pahang ni memang bermasalah, tak boleh cakap apalah. PRU esok kita ramai ramai talqinkan jelah parti PKR ni bersama sama makcik Fuziah.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

1 comment:

Jeffry said...

ALA POZIAH TU GUNDIK ANUWAR JEKK BROO. APE YG ANUWAR SUH BUAT DIA IKUT JEK. CUMA ANUWAR TAK SUH DIA BOGEL DPAN DIA SBB TAK SANGGUP NK TENGOK BODY DIA KEHKEHKEH