Geng Bas Sekolah

July 24, 2011

SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER

Asyik cerita politik saja mesti dah muakkan. So kita tukar mood pulak. Tadi time aku jejalan blogwalking, aku terjumpalah satu blog ni. Dia buat segmen mari menambah follower. Benda ni macam best je so akupun saja ler gatai gatai nak join jugak.

Syarat dia mudah je. Korang buatlah satu entry SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER macam yang aku buat ni hehehehe.



Segmen ni ditaja oleh Cik Luna Lanun. Korang boleh klik sini untuk ke blog dia hehehehe. Support Blogger Malaysia ^_^"

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

18 comments:

Jeffry said...

SAMBIL2 TU JGN LUPE BRO..FUCKATAN LANUN KASI TOLAK MASUK PARIT! HUHUHU

YB Raz said...

jeff: elok tolak masuk kubur terus hehehehe

hira said...

inggah sini dari segmen luna. hehe. salam perkenalan :)

YB Raz said...

Hira: hii..thanks for coming :)

Marina said...

marina datang membacer di sini...salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

YB Raz said...

marina: hyeee :)..thanks for coming hehehehe

anitadiana said...

asalamuaikum...salam singgah dari segmen LUNA LANUN....kak ita dah follow blog ne..nanti sudi2 lah singgah dan follow akak balik...he..he..TQ

YB Raz said...

anita: ws..apa kabar? thanks coz datang sini :)

sarasuteramaiya said...

salam perkenalan dari segmen luna lanun

saya dh follow awk n hope sudi2 la follow n jalan2 kat blog saya yg baru lahir ek..:O

http://ilurvenorjamaiyahsane.blogspot.com

YB Raz said...

sara: hyee sara :)..thanks for follow me :)

Wyna Nubies said...

As Salam,
Wyna datang sini utk menambahkan followers
done follow!
SELAMAT BERKENALAN!

http://wyna95nubies.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

YB Raz said...

wyna: hiii..thanks for coming

Sukma Bintara said...

Salam perkenalan..
saya follow sini =)

http://sukmabintara.blogspot.com

YB Raz said...

sukma: hyee :)..terima kasih kerana datang :)

Golden Rose said...

salam perkenalan....singgah dr segmen luna lanun....jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

paie said...

visit sini sambil tekan button join this site.Feel free to visit mine
http://faizahfariza.blogspot.com

anyz zamri said...

done follow cni. do follow me back ya :)

•♥.• nurrul ♥•..• said...

singgah dari luna lanun dan follow..
salam perkenalan :))

http://youismysoul.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html