Geng Bas Sekolah

May 30, 2011

Nik Aziz Sokong Gay?

Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat diminta bertaubat daripada terus mempertahankan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang berdepan dengan isu moral dan dikaitkan dengan rakaman video seks.

Bekas Ahli Jawatankuasa Dewan Ulama Pas Pusat, Prof. Madya Mohd. Noor Deris, berkata, tindakan Nik Abdul Aziz itu jelas bercanggah dengan politik diamalkan oleh Rasulullah SAW yang diutuskan untuk menyempurnakan akhlak umat manusia.

"Nik Abdul Aziz mengaku memperjuangkan Islam tetapi membela pemimpin yang dikaitkan dengan pelbagai isu moral. Minta Nik Abdul Aziz bertaubat kerana membela orang seperti Anwar.
Aduss kena lagi Pok Nik. Tapi macam biasalah, janganlah harap dia akan dengar nasihat orang lain. Bagi dia, dia saja manusia yang paling baik kat dunia ni. Semua orang tak baik, semua orang ada cacat cela. Aku tak leh lupa bila dia cakap, kalau tak jilat kaki pakcik Anwar, orang tu masuk syorga. Aku rasa hanya Pok Nik sajalah yang menjilat kaki gayboy tua tu. Hj Hadi dan pemimpin PAS lain memang jijik kekekekeke.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

2 comments:

Anonymous said...

Nik ajis bukan saja sokong gay, dia memang gay hehhe

YB Raz said...

anon: kekekeke