Geng Bas Sekolah

April 20, 2011

Penyokong DAP Ditahan Kerana Melacur


Seramai 25 gadis pelayan pelanggan (GRO) warga Vietnam dan dua rakyat China ditahan ketika leka melayan pelanggan dengan hanya mengenakan bikini di sebuah pusat hiburan di Bandar Sungai Long dekat sini, malam tadi.

Dalam serbuan kira-kira pukul 8 malam oleh sepasukan anggota polis dari Bahagian Kongsi Gelap, Judi dan Maksiat (D7) Selangor itu, turut ditahan enam penjaga premis dan 30 pelanggan lelaki. Premis yang dipercayai telah beroperasi sejak setahun lalu itu turut dilengkapi kamera litar tertutup (CCTV) bagi mengesan kehadiran pihak berkuasa selain hanya membenarkan pelanggan tetap masuk.

Pegawai Turus D7, Deputi Superintendan Izwan Abd Karim berkata, kesemua wanita yang berusia 18 hingga 34 tahun itu didapati menyalahgunakan pas lawatan sosial dengan bekerja sebagai GRO. Ketika diserbu, kesemua mereka sedang asyik melayan kira-kira 30 pengunjung. Ada antara mereka cuba melarikan diri namun tidak berjaya.- Utusan Malaysia

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

3 comments:

Anonymous said...

Kah! Kah! Penyokong DAP ditahan sebab melacur.........agak-agaknya pelanggan mereka ada yang Penyokong UMNO tak???? Yalahkan, kepimpinan melalui tauladan....

za_ahmad said...

Pada PRU 13 kelak, pelacur-pelacur akan bertanding dibawah tiket DAP untuk menegakkan kebebasan dan hak mereka melacur. Ada beberapa kategori pelacur yang akan bertanding, diantaranya ialah pelacur yang sentiasa diserbu oleh penguatkuasa Jabatan Agama Islam. Satu jenis lagi ialah pelacur politik yang juga dikenali sebagai Lembu, Kuda dan keldai. Pelacur spesis ini akan bertanding dibawah lambang masing-masing sebagai lembu,kuda dan keldai mengikut gred kualiti masing-masing pada nilaian DAP. Keldai ialah gred paling paria dan paling baghal diantara pelacur-pelacur itu.

Salam, http://perkasapetaling.blogspot.com

YB Raz said...

anon: mana ada pelacur sokong umno..tu semua konspirasi pakatan kah kah kah

za: macam kenal je pelacur keldai hehehe