Geng Bas Sekolah

February 7, 2011

Orang Mesir Gampang

Aku panas gila bila ada orang Mesir yang bersikap gampang aljuburi. Cukup celaka bila menahan orang Malaysia.
Lapan rakyat Malaysia termasuk sukarelawan Kelab Putera 1Malaysia ditahan kumpulan penunjuk perasaan dan pihak berkuasa Mesir kerana didakwa cuba membawa bekalan makanan kepada penunjuk perasaan. Malah, dalam insiden itu, pihak terbabit cuba merampas bekalan makanan kering seberat 10 tan yang diangkut menggunakan empat lori sewa diiringi teksi dan bas yang membawa lapan sukarelawan Malaysia selain dua rakyat tempatan.
“Seorang daripada kami hanya mahu membuktikan kami adalah sukarelawan daripada Malaysia dengan menunjukkan kad pengenalan kelab tapi seorang lelaki daripada kumpulan itu meludah ke kad itu sambil berkata ‘this is all bullshit’ kerana tidak percayakan kami.- Berita Harian

Memang patut bala Allah turun kat Mesir. Dah lah geng yahudi zionis membunuh orang islam Palestin. Lepas tu cari pasal pulak dengan Malaysia. Sepatutnya kerajaan hantar tentera kita membawa keluar rakyat Malaysia. Perangi je negara Mesir. Hancurkan semua puak puak geng yahudi tu. Bodoh nak mampus diorang ni.


No comments: