Geng Bas Sekolah

January 31, 2011

Cikgu Mala Kemurungan

Kemenangan BN membuktikan rakyat sentiasa percaya dan menyokong kerajaan BN. Akhirnya PAS tersungkur dipintu syorga ciptaan sendiri.


Bagaimana pula dengan cikgu Mala? Mungkin dia sekarang sedang menanggis meraung raung kot. Dah lah malu muka sebab kalah, letak jawatan sebagai guru pula tu. Huh memang haru ler jawapnya. Nak pulak kisah peribadinya daripada sijil spm sampai ler kisah rumahtangga dahulu semua orang dah tahu. Mana nak letak muka woooo. Memang buat malu je lah. Tapi puak PAS ada ke perasaan malu hehehe.

Nizar murtad pulak dah menghilangkan diri. Din Pudu dah mengelabah macam ayam sebab semua orang dah attack dia sebagai punca kekalahan PAS. Sampaikan Lim Guan Eng pun dah cakap ini semua sebab badi sial Din Pudu (nak tahu klik sini).


Kitab Harakahkahkah pula terus diam membisu. Tergeliat agaknya tangan pengarang nak buat cerita. Last last yang dia boleh buat cuma cakap pemimpin BN hipokrit (klik sini).

Hahahaha siapa yang hipokrit? Rakyat boleh lihat sendiri lah. Ingat lagi tak kata kata abang benggali "over my dead body". Hahahaha terus kecut telor tok guru PAS. Nizar murtad pulak keluarkan ajaran yang menyeleweng dari islam. Sokong PAS itu halal syarie. Huh sesat lagi menyesatkan ajaran PAS ni.

Dan sekarang tumpuan akan diberi pula untuk pertempuran di Merlimau. Tak tahulah siapa nak turun. PAS ke PKR. Tapi tak kisahlah yang mana satu turun. Sebab kedua dua parti ni dah memang ditolak rakyat hehehe.



p/s : Nak tengok calon PKR..Parti koyak rabak hehehehe

7 comments:

d_tieah said...

Lepas Tenang, Merlimau plak..
Huhu..
DUN swk pun tahun ni jugak..

Latest entry : Siapa Fynn Jamal?
: Projek Kesian Fynn Jamal
: Perhatian: Krisis di Mesir dan nasib rakyat Malaysia

creative said...

tak elok kata kat orang macam tu...
lebih baik diam dari mengata-ngata

http://mywordsimythinking.blogspot.com

YB Raz said...

d_tieah: krisis kat mesir makin teruk kan

creative: dah namapun blog politik..ni semuanya perang saraf..standard lah semua ni..

mila said...

minta maaf, tapi beraninya saudari cakap pasal politik yang belum tentu kesahihannya. kita kena baca both akhbar kerajaan n akhbar lain macam harakah n sebagainya. baru kita boleh buat penilaian yang lebih bijak. n kenapa kita nak kutuk parti yang memperjuangkan Islam? sekadar berkongsi pendapat.

cha seung-w0n said...

apabila akhir zaman,,sewenang-wenangnya manusia menghalalkan yg haram sprti saudari yg x menutup aurat tetapi meyelar org yg menutup aurat

cha seung-w0n said...

apabila akhir zaman,,sewenang-wenangnya manusia menghalalkan yg haram sprti saudari yg x menutup aurat tetapi meyelar org yg menutup aurat

cha seung-w0n said...

apabila akhir zaman,,sewenang-wenangnya manusia menghalalkan yg haram sprti saudari yg x menutup aurat tetapi meyelar org yg menutup aurat