Geng Bas Sekolah

January 27, 2010

Blogger Gampang & DAP

Hits blog Aduka Anak Haram dikatakan dah cecah 90 ribu. Biasalah kalau orang berak tengah jalan, mesti ramai yang nak tengok. Ramai yang puji dan kurang juga ramai yang keji. Aku malas nak story banyak pasal anak haram ni. Pergi mampus sama dia.

DAP dah menyalak balik. Selepas senyap kejap dengan cerita "middle malaysia", kini DAP mula menyalak nyalak pasal TEKUN. DAP bercita cita tinggi hendak merampas TEKUN dari golongan bumiputera.

Khabarnya Penganut fahaman DAP telah kepanasan apabila melihat golongan bumiputera dibantu oleh TEKUN. Untuk menghalang golongan bumiputera berjaya dibidang perniagaan, mereka dengan muka tak malu macam babi telah meminta TEKUN memberikan pinjaman kepada mereka.

Untuk maklumat lanjut, sila (klik sini).Dato Seri Najib pun dah bagi TEKUN bantu segelintir orang india yang miskin, tetapi seekor anjing hitam DAP ni beriya iya pulak nak tolong cina. Anjing hitam ini dah kira india murtad sebab sokong cina daripada membantu bangsa sendiri.

1 comment:

YANG GAMBI said...

Salam YB Raz, biasalah kalau dah anjing....... perangai anjing ni, bila berkumpulan, sekor menyalak semua menyalak, tapi dia tak tahu apa yang disalakkan....... itulah perangai anjing, bagi tulang saja sudah cukup.......