Geng Bas Sekolah

March 15, 2009

Dimana Orang Melayu?

Mengapa BN memilih Datuk S. Ganesan sebagai calon Barisan Nasional (BN) bagi pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Bukit Selambau?

Dimana orang melayu? Dimana orang melayu?

Harap BN tidak silap calon lagi lepas ni. Kalau kalah lagi, aku tak tahulah nasib UMNO selepas ni.

8 comments:

TokMudim said...

N25 Bukit Selambau populasi

50% Melayu
30% India
20% Cina

Kenapa bukan Melayu dimana mempunyai populasi tertinggi dimana kaum India semakin menolak MIC.

Mereka ada strategi tersendiri.Jangan silap pilih.

Say No to "Oral Sex". Respect your Wife.

Syeikh Al-Hafiz said...

YB Raz,

Saya rasa keputusan BN tepat kerana kita kena menghormati permuafakatan dalam BN. Yang lebih penting bagi UMNO ialah untuk merampas kerusi Bukit Gantang. Barulah bilangan Ahli Parlimen UMNO/BN bertambah.

Takut nanti ditakdiran kita kalah di Bukit Gantang dan Bukit Selambau, orang tuduh UMNO tamak dan semakin sukar untuk menarik sokongan bangsa India.

Kesudian kita memberi kerusi Bukit Selambau kepada MIC membuktikan bahawa UMNO tidak tamak dan DS Najib berpandangan jauh dalam politik.

Panglima Perang Cyber said...

Makluman :

Semua blogger yang siar logo BPN diminta tanpa paksaan untuk memerika beberapa perkara di bawah ini :

- Logo mesti berada di bahagian atas blog

- List ahli Bpn tidak bercampur dengan bukan ahli dan sentiasa dikemaskini berdasarkan list bpn saya.

- Chatroll dipasang di blog

- Resolusi terkini mestilah disiarkan di blog masing masing.



Selain itu BPN juga berharap agar semua dapat mengaktifkan Yahoo Messenger masing masing dan telah pun add YM Panglima bagi urusan perang siber dan juga apa apa sebaran am BPN yang terkini.

Etika Blogger BPN akan dibuat atas permintaan sahabat BPN demi memastikan BPN terus gagah dan kukuh dari semasa ke semasa.

Kegagalan mematuhi Etika BPN akan menimbulkan masalah dan akan dikenakan tindakan sewajarnya seperti digantung atau dibuang keahlian.

Sebarang kekeliruan atau persoalan boleh dinyatakan kepada saya menerusi email atau YM.

Sekian,


SATU SUARA SATU ARAH SATU AKIDAH


yang benar,

Panglima Perang Cyber
http://penembak-tepat.blogspot.com

Ahad 15 Mac 2009

raz said...

humm baiklah saya terima pendapat anda berdua. harap UMNO BN dapat bangkit semula.

buaya said...

salam..ini mungkin satu strategi nakib untuk mgambil hati pengundi bkn melayu..najib menggunakan pendekatan ini untuk memulihkan semula kepercayaan bkn bumiputera thadap UMNO..kita tggu je lah samada berjaya atau tidak srategi najib nie..doakan kejayaan BN khususnya UMNO..Takbir!!!

http://www.buaya-merah.blogspot.com/

Sedingin Salju said...

Tak apa, kita bermuafakat. Jangan risau. Ingat, inilah cara BN.

Parpu Kari said...

UMNO. Hampeh!... Kenapa tak bubuh calun siam jer... kat situ!... Kesian, dah takde melayu yang berkelayakan. Nak harap UMNO bela melayu sampai mampos tak leh harap!... Kalau jadi pencacai jer layak.

Sedingin Salju said...

Ha parpu ori, mana hang?